“Must haves” till din sommarlöpning – 9 nyheter du inte vill vara utan

sommarlöpning

* Reklam för produkter till sommarlöpning *

Alltid redo för en löptur eller allmänt välbefinnande? Ja, det blir du med rätt produkter. Här har vi samlat 9 nyheter som optimerar din sommarlöpning och andra sköna stunder.

Små ting kan göra stor skillnad för din sommarlöpning eller känsla inför-, under- och efter annan träning. Så vilka nyheter får du inte missa? Äg din sommarlöpning och må som bäst genom att uppdatera dig själv med något nytt, eller som nybörjare – hitta det som hjälper dig igång.

Här guidar vi med 9 produkter för dig som vill ha extra kraft och är mån om din hälsa, inifrån och ut.

“Must haves” till din sommarlöpning – 9 nyheter du inte vill vara utan

Move Anti Chafe Balm – din smarta räddning mot lårskav

Move Anti Chafe Balm är en innovativ produkt med en dubbelverkande funktion som är avsedd att ge lindring och skydd mot skavsår och irritation vid lårens rörelse mot varandra. En av produktens huvudsakliga funktioner är just att minska friktionen som uppstår när låren gnider mot varandra under aktivitet. Genom att applicera Move Anti Chafe Balm mellan låren skapas en skyddande barriär som minskar påfrestningen på din hud. Detta hjälper till att förhindra skavsår och obehagliga irritationer som kan uppstå vid repetitiva rörelser, särskilt under längre träningspass eller aktiviteter.

Förutom att minska friktionen och skydda din hud har Move Anti Chafe Balm även en lugnande effekt på de övre hudlagren. Dess unika sammansättning är utformad för att dämpa rodnad och irritation som kan uppstå till följd av gnidning och friktion. Genom att verka på den ytliga nivån hjälper den till att lindra obehag och återställa hudens naturliga balans.

Produkten är utvecklad med omsorgsfullt utvalda ingredienser som är skonsamma mot din hud. Den är dermatologiskt testad och kan användas på känslig hud utan att orsaka ytterligare irritation eller obehag.

Move appliceras direkt på huden i förebyggande syfte för att förhindra skav där du vanligtvis upplever problem. Produkten absorberas av huden utan att täppa till porerna, vilket gör att huden kan andas och svettas som vanligt. Move verkar direkt och motverkar skav på låren redan från första appliceringen, samtidigt som den tål fukt och svett. Move är även återfuktande för huden.

The Skin Agent har en hel serie smarta antiskav-stift, som förebygger allt från skoskav till infanterield, så passa på att titta närmare på hela sortimentet.

► Läs och hitta din Move Anti Chafe Balm här!

Polar Pacer Pro – sommarens smarta sidekick

Upptäck Polar Pacer Pro klockan med avancerade funktioner – perfekta vid din träning och i vardagen. Den nya antennstrukturen möjliggör ännu mer exakt GPS-mätning, vilket gör det enklare att spåra dina träningsresultat och uppnå dina mål. Polar Pacer Pro är också utrustad med en färgstark MIP-skärm, lätt att läsa i ljusa förhållanden, samt batteritid i upp till 7 dagar i klockläge och upp till 35 timmar kontinuerlig träning med full GPS och pulsmätning.

De viktigaste egenskaperna

 • Avancerade tränings- och återhämtningsfunktioner
 • Mer exakt GPS-mätning
 • Elegant design och vikt på enbart41 g
 • Ljusstark MIP-färgskärm ger maximal läsbarhet i ljusa förhållanden
 • Lång batteritid
 • Exakt handledsbaserad pulsmätning

Smidigt och lättillgängligt ger klockan dig koll på din puls direkt på handleden, vilket gör att du kan anpassa din träningsintensitet därefter. Den är också utrustad med avancerade tränings- och återhämtningsfunktioner som hjälper dig att maximera dina träningsresultat och optimera din återhämtningstid. Den elegant designen och minimala vikten på 41 g gör den dessutom till en passande klocka till vardags.

Sammanfattningsvis: nya Polar Pacer Pro är den perfekta klockan för dig som är aktiv och vill ha full koll på dina träningsresultat och din hälsa!

25% rabatt

Med koden B2BQ223 får du hela 25% rabatt på alla produkter (förutom Ignite 3, Grit X Pro Titan, V2 SHIFT Edition).

► Läs mer och köp din klocka här!

RAWBITE – nya smarriga smaker på din naturliga proteinbar

RAWBITE är 100% ekologiska och vegansk bars för dig som söker ett naturligt goda och energirika mellanmål – utan laktos, palmolja, färgämnen eller tillsatt socker (enbart naturligt förekommande socker). I samband med årets upplaga av Tjejmilen 2 september lanseras dessutom två nya varianter av proteinbars. Möt RAWBITE på plats som bjuder alla löpare på gratis smakprover.

Fyll på med ren energi och högt innehåll av veganskt risprotein, utan konstgjorda sötningsämnen. Om du vill njuta av en god bar med innehåll av kvalitet och effektivt upptag av protein, är detta en bar som levererar.

“Endast 100% rena ingredienser”

RAWBITE nya proteinbars hittar du i butikerna från september 2023 till samma bra pris som resten av RAWBITEs ekologiska frukt & nötter bars.

RAWBITE Protein´s nya smaker:

 • Crunchy Almond
 • Smooth Cacao

► Läs mer om RAWBITE här!

Protection 50 Sport SPF50 – effektivt skydd och fukt

Skin Concepts Protection 50 Sport SPF50 solskydd är en intensivt fuktgivande lotion med högt UV-ljusskydd som är perfekt för dig som vistas mycket utomhus. En lyxig lotion som är extra lämplig för områden som snabbt åldras i förtid av solens strålar, som händer, armar, dekolletage och ben.

Protection 50 Sport SPF50 ger dig både ett högt skydd mot solens skadliga strålar och återfuktar huden. Den innehåller även UV Smart Booster, mikrokapslar med vitamin C och E som ger extra antioxidativt skydd vid UV-ljusexponering. Dessutom innehåller solskyddet Oleosomer, mjukgörande mikrokapslar fyllda med kemiska UV-filter som skyddar huden från skadliga strålar.

Ytterligare en viktig ingrediens är lakritsrot som motverkar inflammation och ojämn pigmentering. Med 156 ml i förpackningen kommer du att ha tillräckligt med solskydd för att skydda och återfukta din hud under stor del av sommaren. Använd den dagligen för att förebygga tidigt åldrande av huden och skydda dig från solens farliga strålar.

► Läs mer och köp ditt solskydd här!

Swegmark Incredible Sport-BH – snygg och trygg support

Swegmark Incredible Sport-BH är speciellt utformad för att ge dig bästa möjliga stöd under intensiv träning. Med sin extremt höga supportnivå hjälper den till att hålla brösten på plats, avlasta ryggen, minska studs och andra obehag under träningen.

För att ytterligare förstärka stödet är BH:n utrustad med vaddering på sidorna. Detta ger extra support och hjälper till att stabilisera brösten under intensiva aktiviteter. Dessutom har Incredible-BH:n dubbla lager på kuporna, vilket ger extra stöd åt bysten och finns i storlekar ända upp till I-kupa. Alltså kan alla hitta en som passar!

Förutom att erbjuda exceptionell avlastning är sport-BHn tillverkad av en högkvalitativ och funktionell Cool Max-materialblandning. Ett material som transporterar fukt från huden och hjälper till att hålla dig torr och bekväm under hela träningspasset. Detta bidrar till att hålla huden sval och torr även under intensiv svettning.

Den sköna känslan av materialet gör att du kan fokusera helt på din träning utan att bli distraherad av obehag eller irritation. Dessutom låter Cool Max-materialet huden andas, vilket ger en god ventilation och minskar risken för överhettning under intensiv aktivitet. Snygg dessutom, eller hur?

► Läs mer och hitta din Swegmark Incredible Sport-BH här!

Clean Drink – marknadens renaste funktionsdryck

Clean drink är rätta valet för dig som lägger vikt vid högkvalitativa och rena ingredienser. Med Clean drink kan du vara helt trygg med att din funktionsdryck är fri från konserveringsmedel, taurin, socker och färgämnen. Företaget väljer noggrant ut varje ingrediens för att säkerställa dess kvalitet och effektivitet.

En av de viktigaste faktorerna är vattnets renhet. Clean drink använder sig av en av världens renaste källor för att säkerställa kvalitet, smak och känsla av drycken. Dessutom ger Clean drink dig även en extra boost av energi och support till ditt immunförsvar med sitt innehåll av BCAA (grenade aminosyror), koffein samt ett urval av vitaminer och mineraler. Även dessa ämnen noggrant utvalda för att ge dig en välbalanserad och funktionell dryck som kan hjälpa till att stödja din träning och ditt välmående.

“En dryck för alla, oavsett ålder, kön eller livsstil. Det är viktigt för med ett fortsatt hållbart tänk, framförallt genom att låta passionen för vad vi gör genomsyra allt.”

Sommarens smakfavoriter:

 • Clean Classic Sunrise – gjord på 100 % nordiskt källvatten av högsta kvalité och ett innehåll av uppiggande koffein, aminosyror, magnesium, krom, zink, och vitaminer. Aminosyrorna i Clean Drink bidrar effektivt till en snabbare återhämtning, ökad muskelstyrka, energi och blodcirkulation samt reducerad muskeltrötthet före och under aktivitet.
 • Clean Drink Act:ve Hallon – innehåll av vitaminer, naturliga vätskeåterställare och smak blir kombinationen unik. Clean act:ve innehåller äkta björksav som förknippas med sina hälsofördelar och återställande av vätskebalansen.

► Läs mer om Clean Drink och hitta fler goda drycker här!

WASHOLOGI Sportkit – ditt miljövänliga tvättkit för fräscha träningsplagg utan sur svettlukt

Klassiskt tvättmedel klarar inte att tvätta bort svettmolekylerna vid den låga temperatur man bör tvättar funktionsplagg, alltså tvättrådet om 30 grader. Som tur är finns det bra sporttvättmedel anpassade för dina träningskläder, utan att slita på vare sig plaggen eller miljön.

WASHOLOGI`s sporttvätt tvättar effektivt bort stark lukt som svett redan vid 30 grader. Detta genom att det omvandlar svettmolekylerna och gör dem vattenlösliga redan vid låg temperatur. Klassiska tvättmedel tvättar inte bort svettmolekyler förrän vid 60 grader, men den höga värmen klarar inte funktionsmaterial.

Dessutom innehåller WASHOLOGI´s Sportkit ett innovativt transparent mjukmedel SPORT som minskar statisk elektricitet, utan att täppa till andasfunktionen i plaggen så som klassiska mjukmedel gör. Fler fördelar hittar du här:

 • Drygt. Konsistensen på både tvättmedlet och mjukmedlet är mycket koncentrerat gör att de håller länge vilket är en viktig del när det kommer till just hållbarhet och att inte överkonsumera.
 • God doft av jasmin som är fräsch och blommig.
 • Multifunktionellt. Du kan använda mjukmedlet på alla material, till och med elastan och denim.
 • Miljövänligt. WASHOLOGI´s sortiment är biologiskt nedbrytbart. Det tillverkas skonsamt i Fjällbacka, utan färgämnen och med skonsamma parfymer.

WASHOLOGI Sportkit består av:

 • WASHOLOGI sporttvätt – ett riktigt effektivt tvättmedel som gör kläderna rena och löser upp svettmolekyler så att de blir vattenlösliga redan vid 30 grader.
 • WASHOLOGI mjukmedel sport – ett innovativt mjukmedel med en transparent formula som inte täpper till funktionsplaggens andningsfuktion, till skillnad från vanligt mjukmedel. Det dämpar också statisk elektricitet och ger en god doft.
 • WASHOLOGI linnevatten sport – linnevatten som snabbt och enkelt ger en nytvättad känsla med underbar doft av jasmine. Några spray räcker för att fräscha upp dina funktionskläder, träningsskor eller träningsväska!

▶︎ Läs mer och hitta dina produkter här hos WASHOLOGI!

Vakna Brownie Boost – mumsig proteinbar med kick av koffein

Vakna Brownie Boost är det ultimata mellanmålet för dig som vill ha “allt i ett”. En uppiggande boost av koffein, energi, protein och god smak av brownie i smidig form. Ett perfekt paketerat format att ta med dig i träningsväskan, fickan på långpasset eller vart du än går, utan att kompromissa på vare sig direkt effekt, näring eller njutning.

Köper du ett storpack får du hela 10 proteinbars, vilket ger dig ett gott förråd under en längre tid. Med det kan du vara säker på att ha en tillgång till hälsosamma mellanmål när du behöver dem som mest.

Sammanfattningsvis är dessa proteinbars den perfekta kombinationen av energi från koffeinet och den läckra smaken av en brownie. Med sitt höga proteininnehåll och smidiga förpackning är de ett bekvämt sätt att tillgodose dina näringsbehov och få en snabb energiboost när du behöver det som bäst.

► Läs mer och hitta din Vakna Brownie Boost här!

Arktis Naturals – CBD balsam för muskler och leder

Upptäck fördelarna med 1000 mg CBD Muskel & Led Balsam med en 0% THC-formel. Ge dina muskler och leder lindring med den kraftfulla effekten av CBD, botaniska ämnen och eteriska oljor. En produkt som är 100% naturlig och fri från THC. Det betyder att du kan njuta av fördelarna med CBD utan att oroa dig för några bieffekter. Arktis Naturals har också tagit säkerheten på största allvar genom att låta balsamen testas av tredjepartslaboratorier för att garantera dess renhet och kvalitet.

En av de unika egenskaperna hos CBD Muskel & Led Balsam är dess högre styrka. Med 1000 mg CBD får du en koncentrerad dos av den naturliga föreningen, vilket kan ge dig snabbare och mer intensiv lindring jämfört med produkter med lägre styrkor.

Oavsett om du har tränat hårt, lider av ledbesvär eller behöver lindra muskelspänningar, kan CBD Muskel & Led Balsam vara det perfekta valet för dig. Prova och upplev de naturliga fördelarna med CBD i en bekväm och lättanvänd produkt.

► Läs mer om Arktis produkter här!

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa