Menstrosor för bad och simning – revolutionerande nyhet för ett aktivt liv

menstrosor för bad

* Annons för menstrosor för bad från Comfydence *

En efterlängtad nyhet är här – menstrosor som gör det möjligt att simma och träna i vatten, när du har mens. Sedan menstrosans entré har livet blivit enklare för många kvinnor, och nu har det smarta plagget tagit nästa steg – ut i vattnet.

Är du en av dem som hoppar över att bada när mensen kommer? Eller begränsas av att du inte kan eller vill använda tampong eller menskopp?  Nu finns äntligen en lösning! Menstrosor för bad är ett enkelt och diskret alternativ som gör det möjligt att njuta av bad, simning och vattensport varje dag i månaden.  

Tänk att känna dig bekväm, fortsätta simma och röra dig obehindrat utan oro för läckage under mens. Tidigare har många kvinnor har känt sig begränsade när det kommer till att bada och simma under menstruationen, men nu presenterar Comfydence en banbrytande innovation: menstrosor för bad!

Låt oss dyka djupare in i detta spännande framsteg.

menstrosor för bad
Comfydence var först i Sverige att lansera menstrosor för bad 2022.

Menstrosor för bad – den perfekta lösningen för aktiva dagar

Nu kan du bada och utöva vattensporter med full intensitet trots mens. Med badkläder från Comfydence behöver du inte längre stå över bad vid mens eller använda de få alternativen som står till buds, tampong eller menskopp. 

Menstrosor för bad, eller baddräkt med samma skydd – känns och ser ut som vanliga badplagg och sitter bekvämt på plats. Dessutom finns det olika modeller och storlekar från 140 cl till 5 XL, så att du kan hitta den som passar just din smak och aktivitet bäst

”En befrielse för många.”

menstrosor för bad

⭐⭐⭐⭐⭐Räddaren till dottern som fick mens och är för ung för tampong. Hon kände sig så glad och nöjd då även hon fick bada i somras när värmen gassade och poolen lockade. De fick henne att känna sig trygg och nöjd. Inför vinterns badresa finns nu inte längre någon oro ifall mensen kommer just då. Rekommenderar dessa!!! En befrielse för många.”

/ Linda H kund hos Comfydence

Därför ska du välja badtrosor eller baddräkt med mensskydd

NYHET 2023! Den klassiskt snygga och sportiga baddräkten är det allra senaste när det kommer till badkläder med mensskydd.

Badkläder med inbyggt skydd erbjuder en rad fördelar som gör dem till det perfekta valet när du vill bada, simma eller utöva vattensport under menstruationen:

  1. Ser ut och känns som vanliga badkläder: Badkläder med inbyggt mensskydd från Comfydence har samma snygga design och komfort som vanliga badkläder. Med dem kan du känna dig fin och bekväm vid poolen eller på stranden utan att på något sätt skylta med att du har mens.
  2. Sitter bekvämt på plats: Badkläderna och skyddet sitter säkert och bekvämt på plats under bad, simning, sport och solbad.
  3. Alltid tillgängliga: Du behöver inte oroa dig för att mensen dyker upp utan att du är förberedd. Badkläder med inbyggt mensskydd är alltid redo att användas, utan risk för läckage. De passar också utmärkt att träna i på torra land.
  4. Ersätter engångsskydd: Dessa badkläder ersätter behovet av tampong när du badar, vilket innebär mindre avfall och en besparing för både plånboken och planeten.
  5. Byt skydd enkelt i omklädningsrummet: Byt utan att behöva smussla med andra skydd. Enklast är förstås att sätta på sig ett par nya badmenstrosor eller vanliga menstrosor om du är klar med badandet. Både trosorna och baddräkten kommer dessutom i en smart påse som du kan använda som förvaring.

▶︎Läckfria menstrosor för bad från Comfydence – prova i 60 dagar

Så fungerar menstrosor för bad

Badkläderna har en inbyggd skyddsfunktion i grenen, speciellt utformad för att absorbera och förhindra läckage både i torrt och blött tillstånd. När blod eller andra droppar kommer, fångar skyddet upp dem och på grund av blodets tyngd förblir det inom skyddet utan att läcka ut i vattnet. Mellan bad kan badkläderna enkelt sköljas ur och efter dagens slut tvättas de enkelt för hand eller i maskin för att användas om och om igen.

menstrosor för bad
Badkläder med inbyggt mensskydd tvättas enkelt i maskin eller för hand.

Denna banbrytande lösning gör det möjligt för kvinnor att njuta av bad och simning under sin menstruation, utan att behöva oroa sig. Menstrosor för bad är ett stort steg framåt för ett fritt och obegränsat liv. Det är vad Comfydence faktiskt också betyder, att du ska känna dig bekväm och självsäker varje dag.

Det finns alltså flera goda skäl att fortsätta din aktiva livsstil som vanligt under alla årets veckor. Välj menstrosor för bad från Comfydence och njut av friheten!

menstrosor för bad

Anna och Linda, grundarna av Comfydence. ”När vi hittade badkläder med mensskydd från andra varumärken runt om i världen, så kände vi att dessa måste ju så klart också finnas i Sverige. Vi är ju knappast ensamma om att ha hoppat över bad under mensen och det har verkligen visat sig i mottagandet av badkläderna som snabbt blivit en succé.”

▶︎ Hitta alla Comfydence menstrosor här – Testa med 60 dagars prova-på-garanti

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.