Förbättra din återhämtning – guide till rätt massageprodukt

Återhämtning

Annons i samarbete med Flowlife

Snabbare återhämtning, minskad skaderisk och avkoppling – allt det kan du få med hjälp av Flowlifes revolutionerande massageprodukter. Läs mer om vad som skiljer dem åt och vilken som passar dig bäst här!

Om du vill få bra träningsresultat är det inte bara det du gör under passen som spelar roll, utan också hur du tar hand om din kropp resten av dygnet. Genom att maximera din återhämtning kan du både prestera bättre och minska risken för att drabbas av skador.

En av de mest välbeprövade metoderna för att snabba på återhämtningen är massage. Det beror bland annat på att blodcirkulationen musklerna ökar till musklerna, samtidigt som det kan motverka inflammationer. På köpet får du mental avslappning och upplever mindre stress.

Guide till bättre återhämtning med rätt massageprodukt

Allt detta kan bidra till att du är mer utvilad när det är dags för nästa pass, och att risken för bland annat överbelastning minskar. Det finns dock ett problem: få av oss har varken råd eller möjlighet att besöka en massör efter varje hårt träningspass.

Som tur är så finns det en lösning. Den kommer från Flowlife. Eller ja, flera lösningar närmare bestämt. De har nämligen många produkter att välja mellan för dig som vill ta del av alla fördelarna från massage på egen hand. Vi har testat dem för att hjälpa dig att ta reda på vilken som passar just dig och din träning bäst.

Flowpillow Heat

återhämtning

Det här är Sveriges mest populära massagekudde, med tre hastigheter och inbyggd infraröd värme. Den är dessutom trådlös, och går därför lika bra att använda i soffan framför favoritserien som när du sitter på kontoret.

▶︎ Klicka här för att läsa mer och beställa Flowpillow Heat

Flowgun

återhämtning

En massagepistol har liknande effekter som massagekudden, men utformningen ger dig större möjligheter att rikta in dig på specifika punkter som är i extra stort behov av behandling. Flowlife har flera olika varianter.

Det här den mest kraftfulla, med fem olika nivåer. Den kommer dessutom med sex olika munstycken. Du kan därför både använda den för att verkligen behandla muskler på djupet och påskynda din återhämtning och för att få mer behaglig och avslappnande massage.

▶︎ Klicka här för att läsa mer och beställa Flowgun

Flowgun Go

Återhämtning - Flowgun Go

Det här är den mest prisvärda massagepistolen från Flowlife. Precis som Flowgun så har den flera valbara nivåer och medföljande munstycken, och du kan därför anpassa behandlingen efter just dina behov och vilken muskelgrupp du riktar in dig på. Den är inte riktigt lika kraftfull som Flowgun, men är desto mer flexibel.

▶︎ Klicka här för att läsa mer och beställa Flowgun Go

Flowgun Pocket

Återhämtning - Flowgun Pocket

Det senaste tillskottet bland Flowlifes massagepistoler, som passar för dig som vill ha tillgång till riktigt kraftfull massage var du än befinner dig. Flowgun Pocket är nämligen extra smidig och kompakt och kommer med en väska som gör att du enkelt kan ta med den på språng.

Det betyder att den inte bara passar perfekt för att ge återhämtningen en skjuts när du kommer hem från träningen. Du kan också ta med den till exempelvis gymmet och användas som en del av uppvärmningen för att mjuka upp stela muskler.

▶︎ Klicka här för att läsa mer och beställa Flowgun Pocket

Flowfeet

Om du springer eller promenerar mycket kommer det märkas på dina fötter, som lätt blir ömma och svullna. Varför inte ge dem lite extra mycket kärlek med hjälp av fotmassören Flowfeet?

Med tre olika program och nivåer hjälper Flowfeet dig att öka blodcirkulationen till fötterna så att de återhämtar sig snabbare. Resultatet blir att du får piggare fötter – och under tiden har du chansen att luta dig tillbaka och koppla av.

▶︎ Klicka här för att läsa mer och beställa Flowfeet

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.