Make Your Own – din nya avkopplande hobby med virkning eller makramé

Påbörja det nya året med en ny kreativ, hobby – virkning eller makramé – med ett enkelt startkit från Make Your Own.

Vill du hitta avslappnande balans till din träning? Testa hantverk! Med Make Your Own kommer du igång enkelt – alla MYO’s DIY-kits är särskilt framtagna för nybörjare som vill lära sig virkning eller makramé.

Hållbart skapande, för alla

Så kom Make Your Own till

Idéen till MYO föddes under hösten 2019 då grundaren Oona upptäckte att hon ofta själv hade svårt att somna efter att ha tränat för sent. Under hela sitt liv har hon varit aktiv i många sporter och på den tiden klättrade hon mellan tre och fyra gånger i veckan.

Träning sena kvällar ledde till en dålig spiral av sömnproblem, Oona hade svårt att slappna av. Tills hon en dag fick en virkad disktrasa i present av en vän.

– Jag gick i gång på att börja virka sådana själv för att ge bort till mina vänner. Så började jag fundera på vad mer jag skulle kunna skapa med garn och hur fler skulle kunna upptäcka virkning som teknik, det är ett väldigt nybörjarvänligt sätt att lära sig skapa med garn.

Hon beskriver att hon känner sig lycklig och harmonisk när hon skapar.

– När jag skapar känner jag mig lycklig och harmonisk Det känns som en kreativ boost och meditation, i ett!

En hel del forskning pekar åt samma håll – virkning ökar nivåerna av seratonin i kroppen, en signalsubstans som gör oss lugna.

Blir du också sugen på att prova på hantverk? Läs mer och hitta ditt startkit hos www.makeyourown.se

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.