Lucka 6: Vinn årets bästa julklapp – Boxbollen

Idag har hela 10 lyckliga vinnare chansen att vinna en present vi på Sporthälsa har utnämnt till Årets julklapp: Boxbollen!

Boxbollen är en riktigt smart produkt som består av en mjuk boll som sitter fast i ett justerbart pannband runt huvudet. Genom att försöka träffa bollen så många gånger som möjligt får du riktigt kul och effektiv träning.

Mer Boxbollen får du också tillgång till en app, som gör att du kan tävla mot dina vänner och familj eller vem som helst i världen! Vi på Sporthälsa har till och med utnämnt Boxbollen till Årets julklapp som du kan läsa mer om här. Här är några anledningar till det…

5 skäl till att Boxbollen är Årets julklapp

 1. Det är effektivt. Med Boxbollen tränar du de flesta musklerna, och höjer pulsen samtidigt som du förbättrar bland annat koordinationen, kroppskontrollen och koncentrationen.
 2. Det är kul! Trots alla hälsofördelarna känns det mer som lek än träning eftersom du har fullt upp med att få in så många slag som möjligt.
 3. Passar alla. Det spelar ingen roll om du är 7 eller 70 år, totalt otränad eller elitidrottare – alla kan ha nytta av Boxbollen eftersom du enkel anpassar svårighetsgraden.
 4. Du kan ta med den överallt. Boxbollen är tillräckligt liten och kompakt för att få plats i väskan, så att du kan ta med den till kontoret, på stranden, under resan eller var som helst.
 5. Det är motiverande. Med Boxbollen får du enkelt motivation eftersom du kan tävla mot dig själv och andra, och även delta i olika utmaningar och spel.

Så vinner du Boxbollen

Boxbollen är med andra ord en perfekt julklapp, antingen till dig själv eller någon du tycker om. För att bli en av de 10 personerna som vinner varsin Boxbollen måste du bara följa dessa steg:

 1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
 2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
 3. Leta upp dagens inlägg och skriv rätt svar på frågan: “Vad är just nu världsrekordet i Boxbollen?” (Ledtråd: se deras hemsida):
  – 22 slag på 10 sekunder
  – 46 slag på 10 sekunder
  – 61 slag på 10 sekunder
 4. Tagga en vän du tror också vill tävla. Till och med 13/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnarna på Facebook.

Läs mer

▶︎ Klicka här för att läsa mer om Boxbollen!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.