Därför är Boxbollen årets julklapp

årets julklapp boxbollen

Med Boxbollen blir det kul, enkelt och lättillgängligt att träna – det är bara några av anledningarna till att Sporthälsa utsett det smarta redskapet till Årets julklapp!

Svårt att komma på vad du ska ge bort i julklapp till dina nära och kära i år? Vi har ett tips som definitivt kommer göra succé under julklappsutdelningen: Boxbollen! Vi är till och med så säkra på det att vi på Sporthälsa har valt att utse den till Årets julklapp.

Vad är Boxbollen?

Boxbollen består av en mjuk boll som du fäster i ett justerbart pannband runt huvudet. Försök träffa bollen så många gånger som möjligt för att få riktigt kul och effektiv träning. Med den tillhörande appen kan du dessutom tävla mot dina vänner och familj – eller mot vem som helst i världen! Kolla in hur det ser ut när olika influencers testar Boxbollen i videon nedan.

 

5 anledningar till att Boxbollen är Årets julklapp

1. Det är effektivt

Med Boxbollen använder du de flesta musklerna i kroppen, och höjer samtidigt pulsen ordentligt. Men fördelarna tar inte slut där. Du kan också räkna med att exempelvis din koordination, kroppskontroll och koncentration kommer förbättras under tiden.

2. Det är kul

Trots alla hälsofördelarna vi nämnde ovan är det stor chans att du inte ens tänker på att du tränar under tiden. Du kommer sannolikt ha fullt fokus på att få in så många slag som möjligt – och ha barnsligt kul under tiden!

3. Passar alla

Det spelar ingen roll om du är 7 eller 70 år, totalt otränad eller elitidrottare – alla kan ha nytta av Boxbollen. Det är du själv som avgör hur mycket kraft du använder när du slår bollen, och kan därför enkelt anpassa svårighetsgraden.

4. Du kan ta med den överallt

Boxbollen är tillräckligt liten och kompakt för att få plats i väskan. Testa till exempel att ta med den till kontoret och ge den en omgång när du känner att du behöver fylla på med energi. Eller varför inte låta den följa med när du ska ut och resa så att du vet att du alltid har goda träningsmöjligheter?

5. Det är motiverande

När du köper Boxbollen får du också tillgång till en app där du kan utmana vänner, familjer och andra i världen i olika tävlingar och spel. Utöver att det blir roligare att tävla tillsammans kommer du sannolikt bli motiverad till att träffa bollen några extra gånger – för visst vill du inte komma sist?

Skulle det inte räcka som motivation kanske det hjälper att veta att det regelbundet anordnas tävlingar i Boxbollen. Som ni ser nedan vann 11-åriga Emil hela 100 000 förra gången! Minst sagt motiverande va?

Läs mer

▶︎ Läs mer och köp Årets julklapp Boxbollen här!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.