Lucka 6 – DNA-test från Dynamic Code + bok på köpet

Dagens lucka innehåller en exklusiv rabattkod på ett DNA-test från Dynamic Code som kan hjälpa dig att leva hälsosammare än någonsin. Dessutom får du boken Hälsokompassen på köpet! 

Hälsa är personligt. Passa på att ta reda på hur just du borde äta och träna för att öka chanserna att må som bäst och få så bra resultat som möjligt, här till ett riktigt bra pris. Med vår kod får du hela 30% rabatt på DNA-testet BODY från Dynamic Code.

Testet analyserar några av de främsta generna som idag är kända för att påverka hur vår kropp reagerar på kost och träning. Närmare bestämt undersöks följande kategorier:

  • Fetter
  • Kolhydrater
  • Stress och sömn
  • Kroppsvikt
  • Styrka och uthållighet
  • Antioxidantskydd
  • Koffein
  • Återhämtning

Som om det inte var nog får du boken Hälsokompassen av Fredrik Paulún och Martin Brunnberg på köpet, där du bland annat kan läsa mer om vikten av att känna till din kropps genetiska förutsättningar för att må så bra som möjligt.

Dynamic Code

Varför du ska göra DNA-test?

Tvärtom vad många tror finns det inte någon universell lösning som passar alla när det handlar om träning och hälsa. Dieten som funkar för din kompis kan faktiskt få dig att må sämre, kollegans träningsprogram som skulle öka din rörlighet kan göra dig stelare och hälsojuicen innan löpningen kan göra dig trött och uttorkad istället för att bidra med extra energi.

Olika genvariationer bidrar nämligen till individuella skillnader i hur vi reagerar på olika sorters kost och träning. Grunden till optimal kosthållning och träning är därför att anpassa dem efter dina unika behov. Med hjälp av DNA-testet BODY från Dynamic Code är det enklare än någonsin, eftersom det hjälper dig att ta reda på dina genetiska förutsättningar när det kommer till kost och träning.

Så tar du del av erbjudandet

För att både få hela 30% rabatt och boken Hälsokompassen anger du koden LUCKA6 när du köper testet BODY från Dynamic Code på deras hemsida, som du kommer till om du klickar här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa