Lucka 17 – Bli Personlig tränare till 20 % rabatt

Bakom dagens lucka hittar du en rabattkod som ger dig möjligheten att gå framtidens PT-utbildning hos Safe Education till hela 20 % rabatt.

Brinner du för träning? Vill du arbeta med din passion? Nu har du chansen att göra din hobby till en karriär – till ett bättre pris än någonsin hos Safe Education. Lucka 17 innehåller nämligen en kod som ger dig hela 20% rabatt på framtidens PT-utbildning.

Varför bli Personlig tränare genom Safe Education?

Det finns goda skäl till att Safe Education kallar sin utbildning för ”framtidens PT-utbildning”, några av dem är följande:

  • Utbildningen möter de senaste och högt ställda kraven från branschorganisationen Europe Active, vilket gör att du får en internationell licens som gör att du kan arbeta i hela världen.
  • Under utbildningen varvar du innovativa digitala onlinestudier, som ni toppar med fysiska dagar,
  • Safe Education har tätt samarbete med några av de största träningskedjorna í Sverige, och garanterar därför att du får en intervju efter avslutad utbildning.
  • Du kan enkelt kombinera utbildningen med ditt nuvarande jobb, eftersom du själv kan anpassa datum och plats för de fysiska träffarna.
  • Har du svårt att betala allt på en och samma gång? Du har möjligheten att delbetala alla utbildningarna hos Safe.

Ta del av 20 % rabatt

Låter det lockande? Passa på att boka din plats nu, för rabattkoden är bara giltig till och med 24 december. Allt du behöver göra för att få 20% rabatt är att uppge koden Jullucka när du bokar. Här kan du läsa mer om utbildningen och anmäla dig!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa