Lucka 15: Vinn träningskläder som bidrar till en renare planet

I lucka 15 har du chansen att vinna träningskläder från Fair Play Active Wear – ett företag som gör det enkelt att svettas utan dåligt samvete.

Vilka är Fair Play Active Wear?

Ett av de största hoten mot våra världshav och dess fantastiska djurliv är den massiva nedskräpningen av framförallt plast och kvarlämnade fisknät. Tusentals sälar, sköldpaddor, fiskar och andra djur får årligen sätta livet till som en konsekvens av detta och 2050 kommer det finnas mer plast än fisk i haven om inget görs.

Det är en av anledningarna till att företaget Fair Play Active Wear startades. Deras kläder är inte bara gjorda av riktigt hög kvalitet och är funktionella nog för att klara även de tuffaste passen. När du tränar i dem kan du vara säker på att du hjälper till att göra vår planet till en lite renare plats.

Svettas med rent samvete

Deras träningskläder är nämligen gjorda av just nedskräpande fisknät, plast och industriavfall. Tillsammans med deras leverantörerna samlas skräpet upp ur havet och återvinns till högkvalitativa träningsplagg.

Du kan alltså fokusera på att springa, lyfta, klättra, sätta personbästa, skapa minnen, ta hem medaljer eller njuta av en avkopplande yogastund, samtidigt som du vet att dina kläder bidrar till att göra vår planet renare. Med andra ord kan du svettas med ett renare samvete.

Storfavoriten Nature Hommage

Hos Fair Play Active Wear hittar du många märken med fokus på just hållbarhet, samt en second hand-avdelning för träningskläder som söker en ny ägare. En storfavorit är det svenska märket Nature Hommage. Deras träningskläder är anpassade för högintensiv träning och tillverkas av Econyl, ett innovativt nylontyg tillverkat av återvunna fisknät.

Kollektionen är stilren för att inte riskera att de blir omoderna och bara används under en begränsad period. De har också fyrvägsstretch och kompression – allt för att ge en perfekt passform. Självklart är allt tillverkat i fabriker med schyssta arbetsförhållanden som drivs av förnybar energi och återvinner sitt vatten och avfall.

Så tävlar du

Blir du också sugen på att testa kläderna från Nature Hommage, och resten av utbudet från Fair Play Active Wear? Det förstår vi! De goda nyheterna är att tre lyckliga vinnare kommer kunna göra det. Här är priserna i tävlingen bakom lucka 15:

  • 1:a pris: Classic Sports Legging och Weekend Boxer Bra från Nature Hommage
  • 2:a pris: Presentkort på 500 kr hos Fair Play Active Wear
  • 3:e pris: Presentkort på 250 kr hos Fair Play Active Wear

För att bli en av de lyckliga vinnarna gör du följande:

  1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
  2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
  3. Leta upp inlägget om dagens lucka på Sporthälsas Facebook-sida och svara på frågan: ”Hur många PET-flaskor plockas i genomsnitt upp ur haven vid varje köp av ett plagg från Nature Hommage?” (Ledtråd: se Fair Play Active Wear:s hemsida)
  4. Tagga minst en vän som du också tror vill vara med och upptäcka Fair Play Active Wear och deras tävling.

Vinnarna lottas ut fredagen den 18/12 och kontaktas via Facebook. Lycka till!

Läs mer

▶︎ Kolla in hela sortimentet från Fair Play Active Wear här

P.s!

Det finns flera anledningar till att vi på Sporthälsa älskar Fair Play Active Wear. Förutom att deras kläder är riktigt sköna, snygga och hållbart producerade så är företaget också noga med att visa upp dem på alla typer av kroppar.

De tycker nämligen precis som oss att träning är till för alla. Därför kan du till exempel se vår skribent och bloggare Sara ”Fitnessfeministen” Dahlström visa sina bästa kettlebellövningar i just ett set från märket Fair Play Active Wear här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.