Lucka# 15 – En fettförbränningsbooster!

Lucka# 15 – En fettförbränningsbooster!

Tänk att det bara är 9 dagar kvar till jul! Här är det Gianna Troyse på Workoutknockout som gläntar på den femtonde luckan vars innehåll kan göra dig både piggare och gladare.

Du hittar deras blogg här – proppfull av träningstips.

Det börjar närma sig jul och morgnarna är vintermörka och kalla. Att slita sig upp ur en varm och mysig säng kan vara nog så jobbigt under dessa mörka månader. Men att förbereda en varm kopp att ta med dig på vägen till jobbet i en bra termos kan vara räddningen för att ha en superfin morgon med en härlig promenad när det knasar under fötterna. Du kar ju även passa på att dricka något som är riktigt hälsosamt och en riktig förbränningsbooster!


Recept på förbränningsbooster:

Grönt te
Grönt te är laddat med antioxidanten EGCG, som enligt studier hindrar fettupptag från maten vi äter.

Färsk ingefära
Ingefära ger både hetta och smak – och en liten förbränningsskjuts på kuppen! En tesked ingefära i frukostjuicen gör att du förbränner 43 fler kalorier efter måltiden, enligt en studie från Columbia University.

Kanelstång
Kanel håller blodsockret i schack och minskar utsöndrandet av insulin, det leder i sin tur till ett reducerat fettupptag. Dessutom ger kanel en söt smak – utan att blanda in socker eller sötningsmedel!
 

Ekologisk citron
Citronen gör att de kraftfulla antioxidanterna i grönt te blir extra effektiva. Citronvatten har också kopplats till viktnedgång i ett flertal studier.

Färsk mynta
Doften av mynta verkar aptitdämpande och örten har en avsvällande effekt.

Honung
Honung är sött och gott – och kan också påverka fettförbränningen. Hemligheten är sockerarten palatinos, som enligt studier påverkar energiförbrukningen i önskad riktning.
 

Tillaga drycken såhär: Koka upp vatten med kanelstången i. Låt ditt te dra lite sedan lägger du i några skivor färsk ingefära. Lägg i färska skivor citron och mynta – och söta försiktigt med honung efter tycke och smak. Häll upp i termosen och ta med dig på din väg!!

 

Nästa jullucka öppnas i morgon av Maria! Missa inte det! 

Lucka# 15 – En fettförbränningsbooster!
Skriv ut Pin
Inga betyg än

Lucka# 15 – En fettförbränningsbooster!

Tag boost, drink, julkalendern, Smoothie
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg