Lucka 10: Vinn Ryska spikmattan

Bakom lucka 10 hittar du den Ryska spikmattan som kan ge dig många olika fördelar. Läs mer och ta chansen att tävla om en matta från Friskinfo.

För precis 10 år sen blev spikmattan korad till årets julklapp och nu kan den bli din? Modellen du kan vinna är den Ryska spikmattan som är unik eftersom den formar sig efter din kropp och bidrar både till ökad bekvämlighet, kommer åt bättre överallt, är uppblåsbar och därmed smidig att ha med när du exempelvis reser. Effekterna du kan få är avslappning, smärtlindring, bättre cirkulation och mindre stress. Fler fördelar med den Ryska spikmattan kan du läsa om här.

Lucka 10: Vinn Ryska spikmattan

Två personer kan vinna:

  • Ryska spikmattan i resemodell. en liten matta som enkelt kan tas med eller användas som ett komplement till en större matta. Den mindre mattan är lätt att placera och används med fördel för behandling av till exempel fötter, ben, armar eller nacke. Värde: 329 kr
  • Stor spikmatta i plast. Originalmodellen som kan användas för hela kroppens baksida: säte/ländrygg, ländrygg/bröstrygg eller bröstrygg/nacke. Denna matta lämpar sig väl för avslappning och meditation, samt för behandling av spända muskler i rygg eller nacke. Mattan är uppblåsbar, vilket medger att den formar sig efter kroppen, reglerar trycket och samtidigt stödjer och kommer åt överallt, till exempel i nacke och svank. Du som vill ha en kraftfullare behandling använder mattan utan att blåsa upp den. Värde: 599 kr

Tävla så här:

  1. Svara i en kommentar vid dagens lucka i julkalendern här på SportHälsas Facebooksida på frågan: ”Hur varierar man intensitet på effekten av den Ryska spikmattan?” (För ledtråd, läs här)
  2. Skriv även varför du gärna vill vinna.
  3. Senast 13 december kl 24.00 vill vi ha dina svar. Sen utser vi vinnarna som kontaktas på facebook. Lycka till!

spikmatta

Läs mer om Ryska spikmattan och hitta fler modeller hos frisk.info

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.