Lucka 1: Vinn ekologisk parfymolja och örtsalva från I´M Nordic Eco Cosmetics

Äntligen dags att öppna första luckan i din hälsokalender, som idag bjuder på chansen att vinna fantastiska ekologiska och naturliga produkter!

I´M Nordic Eco Cosmetics brinner för skönhet, hälsa och hållbarhet och erbjuder produkter som inte bara gör underverk för din hud, utan också för vår natur. Produkterna innehåller inga kemikalier eller andra skadliga ämnen. Snällt för hud, snällt för natur helt enkelt.

”I’M Nordic Eco Cosmetics – där skönhet möter hållbarhet på ett naturligt sätt.”

Nu har du chansen att vinna två av dessa fantastiska produkter – Arnica Balm och ekologisk parfymolja.

Arnica Balm

Arnica Balm är en traditionell salva med en fantastisk ört som använts för egenvård i hundratals år. Perfekt att stryka på före eller efter fysisk träning för att undvika skador och förbättra återhämtningstiden för dina muskler.

LUXURY Pomegranate parfymolja

I´M Nordic Eco Cosmetics ekologiska parfymolja LUXURY Pomegranate med en fantastisk doft av granatäpple blev nyligen utsedd till finalist i Skandinaviens största branschmässa för ekologiska och hållbara produkter. Parfymoljan kommer i en smidig roll-on flaska för lätt applicering, den är tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot huden samtidigt som doften är oemotståndlig.

”Tillsammans strävar vi efter att skapa en värld där skönhet är hållbar, medveten och full av omsorg”. 

Så här gör du för att delta i tävlingen om produkterna:

  1. Gå in på på vår Facebooksida och leta reda på dagens inlägg och svara rätt på frågan: ”I vilket land har I´M Nordic Eco Cosmetics sitt ursprung?” Tips! Leta efter svaret här.
  2. Tagga en vän du vill rekommendera tävlingen till.
  3. Följ oss och I´M Nordic Eco Cosmetik här på Facebook om du inte redan gör det.

Vinnare utses och kontaktas sen på Facebook inom en vecka, lycka till!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.