Läxhjälp ger unga mer tid till sina fritidsaktiviteter

fotboll barn

Det är vanligt att många barn och unga känner att skolan tar upp alldeles för mycket tid och att de därav inte hinner få tid över till sina fritidsaktiviteter.  Läxhjälp och mattehjälp från Allakando har varit lösningen för flera familjer och elever. Deras privatlärare är experter på att lära ut om god studieteknik och effektivt pluggande. 

Läxhjälp som fokuserar på toppresultat och effektivt plugg

Allakando är Sveriges största företag för läxhjälp och privatundervisning. De grundades 2007 och hjälper årligen över 26 000 elever i Sverige uppnå ökade studieresultat. Deras studiehjälp lägger stort fokus på att hjälpa elever bli mer självständiga genom att lära ut om god studieteknik och god studieplanering. Dessa egenskaper är otroligt viktiga att besitta för att kunna hantera både skola och fritidsaktiviteter. Deras plugghjälp fokuserar även på att höja motivationen och stärka självförtroendet. 

Erfarna privatlärare – mästare på studieteknik

För att elever ska få riktigt bra läxhjälp har utbildningsorganisationen alltid som mål att anställa landets bästa studiecoacher. En privatlärare från Allakando är oftast väldigt bra på förklara och lyssna på elevens behov och önskemål. Organisationen utbildar även alla sina läxhjälpare i pedagogik och de blir alltid personligt matchade utefter elevers individuella behov. 

Utöver att en studiecoach är pedagogisk och lyhörd är personen även mästare på att hjälpa elever lära sig om hur man pluggar effektivt. För att lyckas med detta krävs bra studieteknik samt god studieplanering – detta är något varje studiecoach lär ut till sina elever. 

Dessa egenskaper är inte bara viktiga nycklar för att nå toppresultat i skolan, utan det hjälper även eleven få mer tid över till sina fritidsaktiviteter.

Läxhjälp gör vardagen enklare och roligare

Genom att få hjälp med att förbättra sin studieteknik och studieplanering får eleven struktur på sina studier. Konsekvenserna av detta blir i sin tur att skolan kommer kännas både lättare och roligare. När denna känslan uppstår hos eleven blir en naturlig följd ökade studieresultat! 

På grund av förbättrad struktur som i sin tur leder till ökad studieglädje och motivation får eleven även mer tid och energi över till sina fritidsaktiviteter. Att vända sig till läxhjälp innebär att onödig extra-tid inte behöver läggas på läxor och prov! När skolan känns lättare blir även vardagen lättare! 

Läxhjälp från Allakando

Att få läxhjälp från Allakando innebär att man får en personligt utvald studiecoach som blivit handplockad efter elevens särskilda behov och önskemål. En läxhjälpare från Allakando har breda ämneskunskaper och kan hjälpa elever oavsett vilken nivå de studerar. Elever kan man exempelvis få mattehjälp av en privat mattelärare. Familjer kan få läxhjälp i hemmet, på valfri plats eller så finns alternativet för läxhjälp online. 

Deras studiehjälp finns att få i hela Sverige – oavsett om familjen bor i en storstad eller ute på landsbygden. För att komma i kontakt för att hitta en personlig studiecoach kan man besöka deras hemsida eller ringa direkt till 0774 – 21 88 00.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.