Lär dig mer om naturlig hälsa för en hållbar framtid  

Det finns ett stort intresse idag kring naturlig hälsa och att leva en hållbar livsstil. Naturlig hälsa är bra både för dig och för planeten – men har du all kunskap du behöver för att kunna göra rätt val? Ekoappen är en populär contentplattform med ett engagerat community, där du kan lära dig mer om naturlig hälsa och hur du gör medvetna val.

Inspireras av LOHAS 

LOHAS är ett begrepp som har funnits i USA sedan 80-talet, men det är först på senare år som forskare, journalister och företag här i Skandinavien har börjat få upp ögonen för den här gruppen av individer. LOHAS är en förkortning på Lifestyle of Health and Sustainability – som på svenska kort och gott brukar kallas för hälsa och hållbarhet.  

LOHAS innefattar en grupp individer som vill leva ett hälsosamt och njutningsfullt liv, men inte på bekostnad av någon annan eller någon annans framtid. Och kanske behöver vi alla bli inspirerade av LOHAS för att tillsammans kunna lämna över en planet som inte befinner sig i fullständigt kaos.  

Ekoappen för dig som vill lära dig mer om naturlig hälsa och hållbarhet 

Ett mycket omtyckt community i Sverige är Ekoappen som är ett digitalt magasin och en medlemsajt. Medlemskapet hos Ekoappen är helt kostnadsfritt och här får du inte bara information och kunskap om naturlig hälsa utan också fina medlemserbjudanden.  

Grundaren och VDn för Ekoappen heter Ninnie Wikström, och driver inte enbart Ekoappen utan även Green Apps Technologies. Ett bolag som skapar digitala plattformar för just naturlig hälsa och hållbarhet.  

Gör medvetna val som konsument 

En viktig del med att leva en hållbar livsstil är att som konsument göra medvetna val. Men att göra rätt val är inte alltid så lätt, speciellt inte om man är nybörjare på naturlig hälsa och ännu inte har samlat på sig så mycket kunskap.  

Men även för den som länge har varit intresserad och valt naturlig hälsa för hållbarhet kan det ibland vara svårt att göra det bästa valet. Marknaden är tyvärr inte alltid helt ärlig, eftersom mycket självklart går ut på att tjäna pengar och alla bolag vill gå i vinst.  

Här kommer Ekoappen in som din hjälpande hand. Hos Green Apps Technologies som ligger bakom appen finns ett helt gäng med kunniga och utbildade personer som kan guida dig igenom hälsodjungeln.  

Framtiden för hållbarhet ser ljus ut 

I Sverige har vi kommit långt när det gäller naturlig hälsa och hållbarhet, men vi har fortfarande en relativt lång väg att gå. Men framtiden för hållbarhet ser ljus ut, och det ser vi genom att plattformar så som Ekoappen är mycket omtyckta och växer sig större och större. Bolaget bygger dessutom redan på nästa plattform för att inspirera fler till att göra bra val i vardagen. 

Ninnie Wikström ser mycket ljust på framtiden, och har stora planer på att expandera Green Apps Technologies. Redan nu har de en nyemission inför sin börsnotering som sker 2022 och de har sedan planer på att gå internationellt 2023.  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.