Lär dig göra läckra RAW FOOD-bakverk – kurs 12/4

raw food bakverk

Torsdag 12 april kl 18.00 – 20.00 är vi glada att kunna bjuda in dig och dina vänner till en kväll i läckraste raw food-anda! Tillsammans med konditor-, hälsocoach- och populära bloggaren Martina ”Skippa Sockret” Norling kommer vi lära oss att baka tre olika raw food-kakor. Samtliga med naturligt näringsrika ingredienser och helt utan tillsatt socker. Den perfekta presenten till dig själv eller någon du känner som är intresserad av att äta gott, klimatsmart och hälsosamt.

Baka med raw food – kurs 12 april

Detta ingår: 

  • En kortare föreläsning om hälsofördelarna med raw food .
  • Egen erfarenhet av att baka tre raw food-bakverk med hjälp och möjlighet att ställa frågor till experten Martina Norling och medhjälpare från SportHälsa.
  • Smarta tips hur du lyckas med dina bakverk.
  • Recepthäfte på det du bakat.
  • En härlig fikastund, eller om du väljer att ta med dina bakverk hem.
  • Lyxig goodiebag som definitivt kommer att ge mersmak!

Var: Tjärhovsgatan 20 på Södermalm i Stockholm* (kan ändras)

Pris: 675 kr per person. Betalning bör betalas in omgående till Bg nr 5023-6637 för att säkra en plats. Ange ditt namn och ”Raw food” vid betalning.

Anmälan: event@sporthalsa.se

Kursen avslutas med en rejäl gofika och härligt mingel. Alla godsaker som du bakat under kvällen får du självklart ta med dig hem sen, eller varför inte passa på att göra en snygg och garanterat uppskattad give-away påse? Hur som helst väntar en kväll full av bakglädje, härligt sällskap och läckra raw food godsaker.

Varmt välkommen!

 

Text: Anna Lissjanis och Martina Norling
Bild: Derin Ivgen

1 Comment

    Lämna Ett Svar

    Din e-postadress kommer inte att publiceras.