Läkning börjar inifrån – få bästa möjlighet vid Yogafusion på TanumStrand

Den 15-17 mars är ett perfekt tillfälle att fylla på energiförrådet med en stärkande och avkopplande yogahelg vid havet, mitt i den bohuslänska skärgården. Läs mer om Yogafusion på TanumStrand och hur du möter våren på kanske bästa sättet.

Till Yogafusion är alla välkomna, både du som är nybörjare eller du med mer erfarenhet.  Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops, njuta av god mat, slappna av på SPA och mycket mer. Det optimala sättet att fylla på energi efter den långa och mörka vintern.

Yoga för inre läkning

I dagens stressade samhälle är det tyvärr många som drabbas av utmattningssyndrom. Johanna Alvin som är instruktör på Yogafusion drabbades själv för några år sedan. Plötsligt gick det inte mer, och allt bara kraschade. Men med hjälp av yoga och medveten andning som ger henne balans under stressiga dagar, kunde hon ta sig ur utmattningen.

Jag blev sjukskriven och sakta tog jag mig tillbaka. Lugn yoga och medveten andning har varit oerhört viktiga verktyg för att få mig att känna mig mer förankrad i vardagen och kunna hantera stressen på ett bättre sätt. Att bara ta 5-10 minuter på morgonen för att observera sina andetag kan göra en enorm skillnad, säger hon.


Johanna Alvin

I dag driver Johanna en egen yogastudio i Göteborg. Yogaformerna hon praktiserar och lär ut heter Vinyasa Flow och Yinyoga.

Vi som arbetar med yoga har ett stort ansvar att förmedla ett av yogans absolut viktigaste budskap – att inte ställa för höga krav på sig själv och absolut inte jämföra sig med andra. Istället handlar det om att komma i kontakt med sitt inre, känna in och stanna upp, fortsätter Johanna.

Under Yogafusion på TanumStrand den 15-17 mars hoppas hon kunna få fler att upptäcka vad yogan kan göra för din inre läkning.

Helgen kommer handla mycket om gemenskap och njutning. Kom nyfiken med ett öppet sinne och tillåt dig att bara få vara, hälsar Johanna.

Detta ingår i Yogafusion 15 – 17 mars:

  • Alla klasser/aktiviteter 15, 16 och 17 mars
  • 2 nätter, del i dubbelrum på hotell
  • 2 hotellfrukost, lunch på lördag och 2 mellanmål
  • 2 hälsosamma middagsbufféer fredag & lördag kväll
  • Entré till Stora Blå (badanläggning) och Bastubad på bryggan

Möt våren, ljuset och mest av allt dig själv – läs mer om Yogafusion på TanumStrand. 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.