Kvix tar träningen till dig – det ska vara enkelt att träna

Artikel i samarbete med Kvix

Träning är viktigt för hälsan, oavsett hur livet ser ut. Tyvärr prioriteras den ofta bort när förutsättningarna förändras. Därför är enkelheten många gånger avgörande för att hitta en kontinuitet i träningen. Det är något som Kvix vill möjliggöra för dig.

Beroende på hur vardagen ser ut kan det vara mer eller mindre enkelt att få in träningen. Vanliga orsaker till utebliven träning är brist på tid och motivation. Ofta handlar det om att vi måste se möjligheter istället för hinder. Intresset för träning online ökar, det vill Kvix ta vara på. Dem gör det enkelt för dig att träna vart och när som helst.

Liveträning online

Kvix är en gratistjänst med livepass tillsammans med professionella instruktörer. Med ca 30-40  livepass/vecka garanteras ett brett utbud av wellness på olika nivåer. Det finns något för alla – allt från styrka och kondition till dans och föreläsningar. Fördelen med livesända klasser är att dem oftare blir av. Kan du känna igen dig i att det är enklare att träningen blir av om du har bokat ett pass eller bestämt tid med en träningskompis?

Kvix vill ge dig bästa förutsättningarna att din träning blir av. Möjlighet till feedback av instruktören finns om du väljer att ha på din kamera under passet. En extra motivationshöjare är att kolla på din profil hur många pass du har deltagit i. Du kan se hur många dagar i rad och hur många minuter du har tränat.

Kvix

Sajten har även en blogg där de delar tips inom hälsa, kost och träning, med syfte att inspirera och motivera till en hälsosam livsstil.

”Vi ansluter kontinuerligt intressanta föreläsare inom motivation, personlig utveckling, träning och hälsa, allt för att våra medlemmar ska fortsätta ha största och mest varierade utbudet inom wellness.” säger Nadja Lindgren, marknadschef på Kvix.

Kvix Anytime

Alla livesändningar sparas och samlas i ett ”bibliotek” hos Kvix. Dessa klasser kan du delta i när som helst via Kvix Anytime. För att använda Kvix Anytime behöver du premiumtjänsten som kostar 149kr/månad, utan bindningstid. För närvarande finns runt 700 träningspass och föreläsningar där att ta del av, och utbudet växer hela tiden.

Kvix

Ge dig själv utrymme att skapa en vardag där träning är en naturlig del. Att investera i din hälsa kan vara det finaste du kan ge dig själv. Varför inte ge någon du tycker om samma förutsättningar? Kvix har presentkort på 1, 3, 6 och 12 månader av premiumtjänsten. Alla förtjänar en hälsosam vardag.

▶︎ Läs med om Kvix och ta del av deras tjänst här.

Text: Sofia Strand

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras