KRÖNIKA. ”Jag vill ju bara ligga”

KRÖNIKA. ”Jag vill ju bara ligga”

Chefredaktören vill att du tränar. Varför du tränar bryr han sig mindre om.

Om chefredaktören

Namn: Daniel J Larsson
Ålder: 25 år
Bor: Stockholm

Instagram: @danieljlarsson
Twitter: @danieljlarsson
Programledare: FitnessPodden

KRÖNIKA.

”Jag tränar för att se bra ut. Både naken och i kläder”.

Jag står och pratar med en bekant som väldigt tydligt förklarar varför han tränar. Jag frågar varför just det är hans mål. Han svarar snabbt:

”För att få ligga, såklart”

Folks motiv till att träna är onekligen olika precis som anledningen till varför man väljer en viss kosthållning. Det är nog få som nämner samma motivering till att träna som min vän gjorde, men personligen bryr jag mig inte så mycket om varför du tränar – bara du får det gjort. Så länge du praktiserar fysiska aktiviteter som gör dig starkare, hälsosammare och uthålligare så bekommer din anledning inte mig. Det viktigaste är att du själv vet varför, och är bekväm med den anledningen. Jag anser nämligen att träning ska vara förknippat med glädje och ökad livslust. Precis som valet av mat ska vara. Och det hoppas jag, oavsett din nuvarande livsstil, hjälpa dig känna framöver.

Mitt verktyg för att guida dig inom hälsans och träningens värld är från och med nu Sporthälsa. Det var med glädje och stor ära jag igår intog platsen som chefredaktör på redaktionen, där jag tillsammans med en salig blandning av sköna människor kommer befinna mig framöver. Smått fantastiskt att vid 25 års ålder redan få pyssla med vad som utan överdrift kan kallas för mitt drömjobb. Träning, kost och skrivande är för mig den perfekta kombinationen som sammanflätar mina tre största intressen. Och det är med denna sammankoppling jag vill hjälpa, guida och inspirera dig som läsare. Det är för dig tidningen och webben produceras och därför kommer dina önskemål och ditt engagemang vara mitt och mina kollegors mest högoktaniga bränsle.

All form av feedback om vad som kan bli ännu bättre välkomnar jag därför med öppen famn. Kommentarer gällande både ris och ros tas med glädje emot på daniel.larsson@sporthalsa.se

Att veta vad du som läsare tycker är en förutsättning för att SportHälsa hela tiden ska ta steg i rätt riktning. Som chefredaktör kommer jag göra mitt yttersta för att du hos oss ska kunna ta del av allt ifrån roliga artiklar till skarpa krönikor och intervjuer med kända profiler. Allt för att öka och behålla ditt intresse för träning och kost. Men vi kommer därutöver också att servera djupgående faktatexter och presentera praktiska tips så dina träningsresultat kan fortskrida.

Med min roll hos SportHälsa vill jag få så många som möjligt att träna och leva sunt. Jag vill få så många som möjligt att tycka om och lära sig mer om träning. Detsamma gäller såklart kostbiten. Genom SportHälsas kanaler hoppas jag kunna inspirera och hjälpa dig mot nya utmaningar och fysiska framsteg.

För jag vill att du tränar, helt enkelt. 

// Daniel

►Följ oss på Facebook
►Följ oss på Instagram

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.