Kom i ditt livs form

Kom i ditt livs form

LIVSFORMEN – ett koncept för dig som vill komma i ditt livs form!

Om skaparna

Unni 
24 år fysioterapeutstudent.
Egen företagare, personlig tränare och kostrådgivare. Tävlingsatlet inom bikinifitness och driver en stor hälso-, träning- och livsstilsprofil på Instagram. Styrketränat i 4 år med framgång. 
Glad, positiv, framåt, nyfiken, social och energisk. 

Farid 
24 år
Egen företagare, personlig tränare och kostrådgivare . Driver tillsammans med Unni företaget ''Forever Fitness Sverige AB''
 som nu har funnits i snart 5 år. Gammal elittävlande tennisspelare, numera endast styrketräning.
Driven, passion för framgång, älskar att se människor lyckas, glad och positiv. 

Ni gör ett koncept som heter Livsformen – vad innebär det?
LIVSFORMEN är ett av Sveriges största träning och hälsoprojekt! Projektet riktar sig mot allt ifrån vardagsmotionärer, elittränande atleter till folk som aldrig har ägnat någon tid åt fysisk aktivitet innan. En utvald grupp människor på 100 personer får chansen att få professionell hjälp inom träning och kost för att nå deras drömmars mål. Projektet pågår under 20 veckors tid där vi garanterar framgång och resultat. Via det skräddarsydda paketet den anmälda får av vårt team samt de kontinuerliga uppföljningarna, supporten och feedbacken får de verktygen som behövs för att nå deras mål. Ett stort fokus som vi har hos alla våra deltagare är att de ska få så mycket kunskap som möjligt inom kost och träning men även deras egna kroppar så att de efter projektets slut kan fortsätta deras resa och konstant utvecklas. Med andra ord är detta en långsiktig lösning som kommer påverka deras framtid på ett positivt och givande sätt.

Hur kom ni fram till idén?
Vi har under en längre period jobbat med PT ONLINE grupper med framgång, dock märkte vi av att med tiden som gick började mer eller mindre alla, utbildade som outbildade börja sälja PT ONLINE tjänster för att tjäna en hacka, vilket förstörde det exklusiva med PT ONLINE då många drog ned ryktet på det. Därför ville vi ta nästa steg, göra det hela lite bättre, lite mer exklusivare och lite roligare. Därav kom vi på idén med LIVSFORMEN, vilket hittills har gett extremt bra utdelning.

Vad hoppas ni uppnå med Livsformen?
Vi vill öppna ögonen för folk som tror att det är för sent för att uppnå sin livs form. Vi vill även förmedla budskapet att en hälsosam kosthållning och livsstil inte behöver vara enformig och tråkig. Man kan uppnå sin livs form utan att behöva lida hela vägen dit. Projektet kommer gå av stapeln 2 gånger varje år, där 100 personer per omgång ska få chansen att ta del av denna häftiga resa som kommer vara en lärdom och minne för livet.

Vilka förväntningar har ni på deltagarna och vilka förväntningar kan de ha på er?
Vi har väldigt höga förväntningar på alla våra deltagare, och de kommer ha lika höga förväntningar på oss. Det enda krav vi har av de är att de följer planen och angivelserna vi ger de till 100% så kommer de få 1000 % tillbaka av oss. På detta vis kommer vi kunna GARANTERA resultat till 100 %!

Hur anmäler man sig och hur kommer man enklast i kontakt med er?
Enklaste sättet att anmäla sig är att först gå in på Livsformen.com för att läsa all information om projektet, och därefter klicka sig vidare till ansökningen för att säkra sin plats. Har man frågor eller vill komma i kontakt med oss sker det via denna mailadress: [email protected]

Följ SportHälsa på sociala medier
Facebook
Instagram

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras