Klä dig rätt i längdspåret

Klä dig rätt i längdspåret

Det är dags att uppdatera garderoben inför turerna i längdspåret. För att prestera maximalt gäller det att klä sig rätt i längdspåret med funktionella material som ger maximal komfort. Här är våra favoriter från säsongens nyheter!


Stonehamn
Jacka och byxa First Cut Set är plaggen för dig som vill ha något varmare under träning eller tävling. Jackan har tunn primaloft på framsidan och softshell med wind stopper i ärm och rygg. Byxorna har 3-lagers softshell med ¾ dragkedja och ventilerande baksida i nylon/elastan. Pris för byxa och jacka 2 495 kr, finns i både dam- och herrmodell, 
polder.se  

sites/default/files/Stoneham skidkläder.jpg
Compressport 

Kompressionskläder som andas och jobbar för att hålla din kroppstemperatur i balans, detta tack vare en stickning via ryggraden på överdelarna. Jackan är lätt och smidig som andas och som ger ett gott vindskydd.


Herr:
Vadskydd R2, 450 kr
Jacka Hurricane 1 495 kr
Tröja ON/OFF 895 kr

Dam:

Vadskydd ProSwiss R2
575 kr Jacka Hurricane 1 495 kr
Pannband ON/OFF 195 kr
Tröja ON/OFF 895 kr

Fullt sortiment på prestationsklader.se
Fler återförsäljare på compressport.se

sites/default/files/Compressport skidor.jpg
Craft

Lätta träningstights försedda med vindtät front och elastiskt material på baksidan. Värmande kjol och shorts med elastiska paneler som ger optimal rörelsefrihet. Jacka i mjukt, vindavvisande material fram och elastiska fleecepaneler i rygg och axlar för optimal passform och ventilation. Underställströja i tunt, elastiskt material som ger perfekt kroppstemperatur.

Herr:
Jacka Race 1 500 kr
Shorts Insulation 1 000 kr
Tights Race train 1 000 kr
Underställ Active Comfort 350 kr

Dam:
Jacka Race 1 500 kr
Tights Race train 1 000 kr
Kjol Insulation 1 000 kr
Underställ Active extreme
concept piece 500 kr
craftsportswear.com

sites/default/files/Craft skidkläder.jpgAclima
Mjukt underställ i merinoull med partier av nät. Nätet ger plagget extra mycket luftfickor som lagrar värme och som reglerar temperaturen och ventilerar. En svårslagen kombination för dig som har svårt att välja tjocklek på ditt underställ. Partier med heltäckande merinoull för ökad hållbarhet. Merinoull värmer även om det blir blött och låter inte kroppslukt sätta sig i plaggen. Finns i både dam- och herrmodell.


Långa tights WoolNet 650 kr
Tröja WoolNet 650 kr
3⁄4 tights WoolNet 600 kr

aclima.se

sites/default/files/Aclima underställ.jpg


Foto: David Thunander

Text: Redaktionen


 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.