Keto Boost – din hjälp till ketos och jämnare blodsockernivåer

Veckans Produkt - Keto Boost

Veckans produkt är Keto Boost i samarbete med Better You – företaget med naturliga kosttillskott utan syntetiska tillsatser, gluten eller socker. Här presenterar vi kapslarna som hjälper dig att snabbare hamna i ketos och vilka fördelar det kan ge.

Vad innebär att vara i ketos?

Att äta enligt strikt ketodiet blir alltmer vanligt världen över. Ordet keto är relativt nytt, men att vara i ketos är något som människokroppen tvingats göra i hundratusentals år. För ursprungsmänniskan fanns inte alltid kolhydratskällor tillgängligt, speciellt inte för människan som bodde i det nordligare klimatet. Man tror därför att människan relativt fort behövde anpassa sig och använda sig av fett som energikälla.

Keto är alltså ett fullt naturligt sätt för oss att periodvis leva i och innebär enkelt förklarat en kost som är låg på kolhydrater. Här kan produkten Keto Boost underlätta för dig genom att påskynda övergången till ketos och stabilisera dina blodsockernivåer. Ett stabilt blodsocker är fördelaktigt eftersom det kan minska ditt sug efter kolhydrater samt bidra till en jämnare energinivå under dagen.

▶︎ Läs mer om Keto Boost här.

Keto Boost - Veckans ProduktSå funkar Keto Boost

Keto Boost omvandlar din metabolism genom att gå från att använda glukos (kolhydrater) som din främsta energikälla till att istället använda fett. När det händer så startar det som kallas ketogenes. Ketogenes innebär att din kropp förbränner lagrat fett som sedan, tillsammans med de fettsyrorna du äter, omvandlas till ketoner. Ketonerna är din kropps alternativa energikälla när glukos inte finns tillgängligt.

Keto Boost innehåller:

  • Krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer, samt en normal omsättning utav våra makronäringsämnen.
  • MCT-fettsyror från kokos, medellånga fettsyror som kan tas upp direkt av tarmen och bryts sedan ner i levern till ketoner.
  • Extrakt från broccoli och det patenterade kanelbarkextraktet Cinnulin PF®.

Köp Keto Boost Här

▶︎ Beställ Keto Boost här.

Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida, under amning eller personer som medicineras. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.