Inspirera till bättre hälsa och vinn en miljon

Brinner du för hälsa och välmående? Är du dessutom en stjärna framför kameran och gillar att inspirera andra? Ta då chansen att bli årets Wellstar. Och du, det ligger en miljon i vinstpotten!

Kvix Wellstar är världens första och största livestreamade talangtävling inom hälsa och välmående. Det här är din chans att glänsa och visa världen vad wellness betyder för dig.  Tävlingen sker digital och du tävlar genom att livestreama videos som på något sätt är kopplat till en hälsosam livsstil.

Kanske vill du sprida din kunskap om kost och träning, hålla i ett yogapass eller lära andra att måla tavlor? Eller sitter du och håller på ett fantastiskt lifehack, har bra fisketips eller vill visa hur man får en bra hudvårdsrutin? Möjligheterna är oändliga! Så länge du vill sprida mer välmående åt folket så är du välkommen att tävla. Det är bara din fantasi och kunskap som sätter gränser.

Inspirera till bättre hälsa och vinn en miljon

Vinnaren utses genom röstning. Tittarna får rösta på sina favoriter och de 50 bästa går vidare till finalveckan. Där gör de upp om vem som ska bli årets Wellstar och vinnaren av en hel miljon! Och skulle du inte vinna kan vi lugna dig med att även 2:a till 10:e plats kommer att bli rikligt belönade. Så vad väntar du på? Ta chansen och anmäl dig nu!

En stjärnspäckad jury

Förutom tittarnas röster kommer en jury att följa tävlingen och se till så att ingen stjärna missas. Apropå stjärnor, juryn består av inga mindre än Sofia Wistam, Viktor Frisk, Fredrik Hallgren och Malin Gabrielsson. De har varsitt wild card att dela ut och de tävlande som får dem går direkt vidare till finalveckan. Så lyckas du inte övertyga tittarna kanske du ändå har övertygat någon i juryn.

Samarbetar med Barncancerfonden

Kvix är måna om att inspirera till ett mer välmående liv – inte bara för deras användare. Därför kommer en del av intäkterna för tävlingen att gå till Barncancerfonden. På så sätt bidrar de till att stärka Barncancerfondens arbete med långsiktigt välmående hos familjer vars barn går och har gått igenom en cancersjukdom.

En streamingtjäns med fokus på hälsa

Kvix är en digital streamingplattform för inspiratörer inom hälsa och välmående. Sedan starten för drygt två år sedan har det Umeåbaserade bolaget lockat över 40 000 svenska medlemmar. Det började med träning online, men plattformen har nu utvecklats och med den senaste tekniken inom livestreaming fokuserar Kvix numera på hela området hälsa och välmående.

Anmälningarna till Wellstar öppnade den 17 september och själva tävlingen startar den 8 november. Den 20 december koras vinnaren i ett livesänt event på Kvix.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.