Hur du får fräsch solbränna – utan oönskad doft och solens skadliga strålar

Visst är det underbart att ljuset är tillbaka? De enda nackdelarna skulle väl vara att det syns hur smutsiga våra fönster är – och att vår vinterbleka hud inte riktigt är redo att exponeras. Läs hur du får en fräsch solbränna redan nu i april, utan oönskad doft och solens skadliga strålar.

Vissa kanske rynkar lite på näsan när vi tänker på Brun Utan Sol? Förknippar det med den speciella lukten som biter sig fast i huden och är svår att bli av med?

Hur du får fräsch solbränna – utan oönskad doft och solens skadliga strålar

Vita Liberata är dock experter på lyxig solbränna och hudvård, och jobbar för att komma bort från de negativa kopplingarna till Brun Utan Sol. De tillverkar produkter som är ekologiska, parfym- och alkoholfria, och har tagit fram en naturlig, luktfri formula som garanterar ett perfekt resultat.

Deras flerfaldigt prisbelönta kollektion består av ett brett Brun Utan Sol-sortiment, som funkar lika perfekt på varje hudtyp och hudton. Samtliga produkter ger ett verklighetstroget resultat – Samtidigt som det är välgörande för huden.

SportHälsa testar

Skribenten fick testa två av dessa fantastiska produkter, Vita Liberata Body Blur och Vita Liberata Beauty Blur.

Vita Liberata Body Blur

Vita Liberata Body Blur är en snabbverkande foundation för kroppen. Den ger din hud en fräsch solkysst lyster, jämnar ut färgen och tvättas sen enkelt av. Lystern kommer från  ljusreflekterande ingredienser, samtidigt som Aloe Vera och Sheasmör bidrar med en lugnande effekt.

Till vänster ser ni alltså en trist och vinterblek arm, medan den åt höger är jämn och fin med en helt lagom ton som inte känns överdrivet solbränd – bara fräsch. 

Body Blur är vattenavvisande så det funkar bra även en regnig dag, men tvättas sen enkelt bort med tvål i duschen.

Vita Liberata Beauty Blur

Vita Liberatas organiska Beauty Blur kombinerar alla fördelar med Body Blur för att få din mest strålande hy någonsin. En omedelbar hudfinish och och fuktgivande primer i ett, som med sin speciella Advoganic-teknologi både vårdar och ger ett perfekt resultat. Den skira nyansen ger en jämn och naturlig lyster, täcker, korrigerar, slätar ut ojämnheter samtidigt som den reflekterar ljuset för ett skinande slutresultat.

Till vänster, nyvaken skribent med glåmig uppsyn. Till höger – 1 minut senare, glowing skribent redo för telefonmöte.

Beauty Blur vann årets Daisy beauty awards för sin lystergivande och utjämnande förmåga. Den innehåller ekologiska och naturliga extrakt med anti age-effekt och ger dig ett fräsch och solkysst ansikte – året om.

Fler fördelar med Vita Liberatas produkter:

  • Passar alla hudtyper
  • Ger en naturligt sommarfin look och kommer i flera nyanser
  • Jämnar ut, optimerar hudtonen och ger en fräsch lyster
  • Vegansk
  • Nu finns dessa produkter även Brun Utan Sol-effekt, vilket gör att grundfärgen håller i ca 5 dagar.

Så känn ingen stress över att sitta inne på kontoret medan solen lyser utanför. Ge din hud en fin sommarfärg, samtidigt som du vårdar den. Läs mer om Vita Liberatas produkter här.

 

Text: Jennie Kilgren – Copykatt.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras