Henzel Sjukgymnastik och Grace Tjejgym – Personligt och avslappnat

Henzel Sjukgymnastik och Grace Tjejgym – Personligt och avslappnat

Är du i behov av medicinsk rehabilitering? Eller vill du träna i en avslappnad miljö? Centralt på Östermalmsgatan vid Karlaplan finner du Henzel Sjukgymnastik och Grace Tjejgym.

Henzel Sjukgymnastik bedriver sjukgymnastik för både män och kvinnor samt ett gym enbart för kvinnor. Mottagningen är ansluten till Försäkringskassan och frikort gäller.

– Vi är specialiserade på idrottsskador och erbjuder både behandling och rehabilitering med modern utrustning. I vårt personliga gym tränar kvinnor i alla åldrar och många har varit medlemmar sedan flera år tillbaka. Här finns styrketräning, personlig träning, massage och solarium, berättar Cezary Henzel, leg. sjukgymnast.

Grace tjejgym öppnade och är Stockholms första tjejgym. Miljön är avslappnad och här står träning, hälsa och välmående i fokus.

– Vi vill uppmuntra alla till att träna, men givetvis efter deras egen målsättning. Många kvinnor kan inte identifiera sig med de kroppsideal som finns på de stora innerstadsgymmen. Grace Tjejgym har en harmonisk atmosfär där alla är välkomna, här ska man känna sig som hemma.

Ägaren Cezary Henzel är alumn från Idrottshögskolan och har själv varit aktiv idrottare på elitnivå i judo.

– Vi vet hur viktigt det är med styrketräning för att bevara en god hälsa samt uppnå bra resultat inom sin idrott. På plats finns alltid en personlig tränare som ger råd och hjälper dig att träna rätt. Genom kunskap och personligt engagemang ger vi alltid våra medlemmar ett professionellt och vänligt bemötande!

Foto: Mats Larsson
Text: Redaktionen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.