Henrik Lundqvist i favoritkalsongerna

Henrik Lundqvist i favoritkalsongerna

Hockeylegenden Henrik Lundqvist gick i januari in i ett djuplodande samarbete med det svenska underklädesvarumärket Bread & Boxers. Nu lanseras ”Lundqvist’s Favorites” på NK i Stockholm. “Jag har länge varit intresserad av att vara med och bygga ett varumärke”, säger Henrik Lundqvist.

Henrik Lundqvist kommer inte bara att vara kampanjansikte för den handplockade delen av sortimentet. Hockeylegenden har även gått in som delägare i Bread & Boxers som grundades år 2008 av Alexander Palmgren och Henrik Lindahl. Ambitionen är att skapa stilrena underkläder som blir en självklar del av garderobens stapelvaror. Henrik Lundqvist, som är en hyllad stilikon av tidningar som Vanity Fair och GQ, har länge varit en flitig användare av Bread & Boxers.

– Jag ser fram emot att vara involverad i den kreativa processen bakom Bread & Boxers. Jag har länge varit intresserad av att vara med och bygga ett varumärke men har tills nu inte hittat något som känts helt rätt. Jag började använda deras underkläder och älskade dem direkt, säger Henrik Lundqvist i ett pressmeddelande.

– För mig representerar Henrik Lundqvist precis vad Bread & Boxers står för och jag tror att han kan tillföra mycket till vårt team. Att lansera samarbetet på NK känns helt rätt då även de står för stilfullhet och kvalitet, säger Alexander Palmgren, CEO på Bread & Boxers. 

sites/default/files/lundqvistsfavoritespackagin_2.jpg

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras