Har storleken någon betydelse? Lär dig allt om penisförstorare

Det går till så att en penisförlängare sätts på penis. Med hjälp av en speciell utsträckningsteknik ser den sen till att skaftet utvidgas både på längden och bredden.
Rent tekniskt fungerar det så att om kroppens vävnad utsätts för konstant påverkan, framkallar det till slut celldelning. Vid användning av penisförlängaren delar sig cellerna i vävnaden, och skapar ny vävnad, vilket i slutändan leder till en större penis.

Kanske låter det för bra för att vara sant – men detta är vetenskapligt bevisat. Man kan dock inte vänta sig resultat över en natt. Tvärtom är det en ganska lång process innan man kan förvänta sig något resultat. Alltså bör man först fundera på om detta verkligen är något man vill göra.

Varför förlänga sin penis?

Det är inte så vanligt att göra det enbart för skojs skull, eftersom det är en lång och ibland lite smärtsam process. Men vissa oroar sig för att deras penis inte är tillräckligt stor, och att de därför inte kan tillfredsställa sin partner ordentligt, och då kan det vara värt att investera i en penisförlängare. Hos Sinful.se hittar du flera olika modeller.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.