Hälsosam, hälsosammare – Happy Green!

happy green

Strävan efter ett hälsosamt liv är en djungel ibland. Alla vill haka på hälsotrenden och försöker få sina produkter att framstå som det bästa valet för just dig. Drömmer du om en plats där allt som är bra och hälsosamt finns samlat istället, så att du kan välja själv? Du kan sluta drömma, Happy Green har allt du behöver.

happy green

Happy Green – det glada, hållbara varuhuset på nätet

Happy Green vill bidra till hållbar konsumtion och hjälpa människor att göra bra val för en hälsosam livsstil. Att välja det långsiktiga alternativet framför det kortsiktiga – alternativet som har en god inverkan på både människan och miljön. Valet med både dig själv och framtida generationer i åtanke.

Oavsett om du är ute efter naturlig skönhet, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler, livsmedel (med fokus på ett ekologiskt och allergivänligt) och sportnutrition som proteinpulver och träningsbars. Det ska vara lätt att göra ett val som är hållbart, hälsosamt och nyttigt.

Bland det stora antalet varumärken finns bland annat Urtekram, som startade 1972 och redan då fokuserade på ekologiska produkter – långt innan de flesta av oss ens hade hört ordet.

I takt med att allt fler har börjat efterfråga ekologiska och schyssta produkter har Urtekram och deras sortiment växt. Ett sortiment som uteslutande består av ekologiska produkter inom livsmedel, hud- och hårvård. Allt skapat med en härlig pionjäranda och alltid med ambitionen att bidra till en livskraftig värld. Just nu får du 20% rabatt på Urtekrams produkter.

 

Urtekram Nordic Berries Schampo 500ml EkologiskUrtekram Olja Hampfrö, 500ml ekologiskAloe Vera Shampoo, 1l pump ekologisk UrtekramHavregryn glutenfritt, 700g ekologisk UrtekramAll-round Yogamatta Blueberry Blue, 4mm YogirajBolster Beach Beige YogirajYogablock i kork Yogirajhappy green

Vi på SportHälsa gillar yoga. Traditionen med minst 5000 år på nacken, som på senare år har utvecklats till en omtyckt träningsform med alltifrån traditionella tekniker som Ashtanga- och Hathayoga, till modernare versioner som Bikram- och poweryoga.

Happy Green gillar också yoga. I sortimentet hittar du allt du behöver – oavsett om du är nybörjare eller proffs. Yogamattor, yogaväskor, yoga-bälten, yoga-block, ögonkuddar, eteriska oljor, rengöringsmedel för yogamattor och ekologiskt bolster som ger dig stöd i de olika positionerna. 

Så sluta springa runt i butiker och leta på nätet efter olika hälsoprodukter. Gå till stället där allt är samlat: Happy Green

happy green

Text: Jennie Kilgren

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.