3 hälsofördelar med onani – och öka din chans till orgasm

hälsofördelar med onani

Vi berättar om varför onani kan ge dig en riktig hälsoboost, och varför Womanizer Liberty ökar dina chanser till orgasm!

Vill du göra något för att må bättre – både fysiskt och psykiskt? Onanera! Förutom att det är skönt finns flera hälsofördelar med onani. Några hittar du här.

Hälsofördelar med onani

  1. Du blir lyckligare! Vid orgasm frigörs kroppens så kallade lyckohormoner dopamin och oxytocin. Det har massor av fördelar – bland annat att vi blir lyckligare, mindre stressade och till och med sover bättre. Så om du känner dig deppig kan onani vara det bästa botemedlet!
  2. Du lär känna din kropp. När du onanerar får du dessutom möjligheten att testa dig fram på egen hand och lära känna din egen kropp. Det kan hjälpa dig att bli mer bekväm med dig själv och din kropp, och gör det enklare att upptäcka vad just du gillar. Det kan även leda till att det blir lättare att njuta tillsammans med en eventuell partner.
  3. En stund för dig själv. Onani är för många den enda stunden då de lägger 100% fokus på sig själva och sin njutning. Därför kan det vara den perfekta aktiviteten när du känner dig stressad och behöver koppla av.

Nu när du fått flera hälsofördelar med onani – hur gör du?

hälsofördelar med onani

Öka din chans till orgasm

Har du svårt att få orgasm, även när du onanerar? En vanlig anledning till det är att man underskattar hur viktigt det är med klitorisstimulans – både på egen hand och tillsammans med en partner. För många med klitoris är det absolut nödvändigt för att kunna få orgasm över huvud taget.

Ett sätt att öka chanserna till orgasm ordentligt är att använda sig av Womanizer Liberty – det kan de flesta som har testat den intyga! Många som har svårt att få orgasm får det inte bara enkelt med hjälp av den, utan de kan också få det flera gånger på raken.

Den stimulerar klitoris genom indirekt beröring med så kallad ”pleasure air technology”. Det är ett slags lufttryck som suger klitoris in och ut ur en mynning, och därmed ger en en indirekt stimulans. Det minskar risken för avdomning, som annars är ett problem många med en känslig klitoris upplever med vanliga klitorisvibratorer.

Själva suget gör också att fler av klitoris cirka 8000 nervändar stimuleras, vilket gör att vi nästan kan lova att den kommer ge dig massvis av härliga, njutningsfulla orgasmer! Som om det inte var nog är den liten och smidig nog att kunna användas i många olika samlagsställningar.

Handla hos Lustly

Blir du köpsugen? Vi rekommenderar att du köper din Womanizer Liberty och alla andra sexleksaker- och produkter du behöver hos Lustly. De erbjuder kunskap och produkter inom sexuell hälsa och njutning – på ett helt nytt sätt!

Lustly är en plats där alla ska känna sig välkomna och lägger stor vikt vid att kunna erbjuda produkter och kunskap som passar alla. De menar att njutning inte har någon åldersgräns eller behöver vara låst vid en viss typ av kärlek, och är noggranna med att alla ska känna sig inkluderade.

De har även ett miljö- och hälsotänk när det handlar om allt från hur de packar sina ordrar till vilka material och ingredienser produkterna har. De har dessutom hela tiden en dialog med deras leverantörer för att kunna erbjuda dig kroppssäkra och miljövänliga produkter.

▶︎ Få tips, råd, guidning och experthjälp från Lustly både i deras butik på Döbelnsgatan 4A i Stockholm, eller på deras webbplats som du kommer till om du klickar här! 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.