Grand Rose Spa / Viimsi Spa

Grand Rose Spa / Viimsi Spa

Att åka till Baltikum har blivit allt mer populärt bland svenska semesterfirare. I Estland finns alla förutsättningar för en romantisk weekend på tu man hand eller en upplevelse för hela familjen. Grand Rose Hotel & Spa i Kuressaare eller Viimsi Spa nära Tallin lämpar sig väl för de som söker det lilla extra vad gäller service, god mat och toppklassiga spa-anläggningar.

På ön Ösel, i staden Kuressaare i västra Estland ligger Grand Rose Hotel & Spa. En blandning av en toppmodern anläggning och en gammal 1800-talsbyggnad som erbjuder det mesta som förväntas av kräsna och rutinerade Spa-entusiaster. Här går allt i rosens tecken, från den vackra trädgården till den unika poolen med en gigantisk ros på botten. Det är sagt att hjärtat mår bra av att titta på rosor i blom och på Grand Rose är det svårt att undvika den förförande blomman som symboliserar kärlek, ungdom, lycka och framgång.Med fyra olika bastuavdelningar och en spa-barkring poolområdet skapas här ett antal världar som besökaren kan flanera fritt omkring och bara koppla av i. Rummen är varierade men håller alla mycket högklass, här kan man boka allt från sviter till enkelrum med samma grundidé rakt igenomoavsett storlek eller pris.

Välsorterad vinkällare

Restaurangen ”Rose” är en elegant och mysig inrättning där man förutom utmärkt mat kan prova allehanda viner från husets egna och välsorterade vinkällare. För avkoppling, god mat, utmärkta behandlingar och vacker omgivning i en unik del av Estland är ett besök på Grand Rose ett måste för den nyfikne spa-fantasten.

Tallin Viimsi Spa

Innan eller efter besöket på Grand Rose i Kuressaare så är ett besök på Viimsi Spa ett hett tips. Hotellet ligger på bekvämtavstånd till Tallinns centrum och är ett perfekt alternativ om man vill ta del av den fina shoppingen som Tallin erbjuder. Här kan man träna på det 400 kvadratmeter stora gymmet med all tänkbar tillhörande utrustning och personliga tränare. Lite motion på dagen kan följas upp med en trevlig middag på kvällen för vidare äventyr med all tänkbar kultur som huvudstaden har att erbjuda. Om till exempel föräldrar föredrar ett par timmar för sig själva kan barnen underhållas i det 1000 kvadratmeter stora barncentret, där man bland annat kan få tillgång till barnvakt under tiden man vill få behandlingeller äta lunch eller middag.Dessutom ligger vackra Pirita Beach bara ett par kilometerundan om man skulle vilja bada i havet under en varm sommardag.Estland har ett rikt utbud av historia och kultur och är absolut värt ett besök, när som helst på året. Ta med familjen eller din käresta på en weekend i denna pärla bara ett par timmar från Sverige.

 

Grand Rose Spa, Tallinna 15, Kuressaare 93811, Tel +3726667000, info@grandrose.ee Viimsi Spa, Randvere tee 11, Viimsi 74001, Harju maakond, Estland, Tel: +3726061000, Fax: 003726061003 viimsispa@viimsispa.ee 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.