Förbered dig inför skidsäsongen – #justaddski

Förbered dig inför skidsäsongen - #justaddski

Peppad inför skidsäsongen? Nu startar Peak Performance Instagram-tävlingen #justaddski. Tävlingen där skidåkare över hela världen postar bilder på hur de adderar skidåkning till sin vardag.

Med tävlingen vill Peak Performance samla alla dimensioner av skidsäsongen i en hashtag. Månaderna av väntan, förberedelser och uppladdning, inköp av skidkläder och bokning av resa för att i säsong övergå till djupa pudersvängar, häng med vänner i backen och timmar av vandring mot den där toppen.

– Det bästa med skidåkningen är att du, trots kanske bara en veckas åkning per säsong, känner dig som en skidåkare i sinnet året om. Förberedelserna inför säsongen börjar tidigt och minnena lever länge. Med #justaddski vill vi samla bilder från hela världen för att engagera och peppa skidvärlden inför vintern, och få dem att fortsätta dela sina skidbilder säsongen ut, säger Jeanette Francke, PR Manager på Peak Performance.

 

#justaddski startar med en Instagramtävling den 22:a september. Alla kan vara med genom att dela sina bästa bilder på Instagram med taggarna #justaddski och #peakperformance. Varje vecka kommer de bästa bilderna att belönas med priser från Peak Performance nya skidkollektionen. Tävlingen pågår till och med den 31:a oktober och kommer att aktiveras i Peak Performance sociala kanaler, i butik och genom partners och distributörer runtom i hela världen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.