Flåsigt HIIT-pass att göra hemma

Flåsigt HIIT-pass att göra hemma

Få upp pulsen, bränn kalorier och bli starkare hemma. Här är ett effektivt HIIT-pass att göra hemma.

HIIT står för high intensity interval training och är en form av intervallträning. Det finns många varianter på HIIT. Gemensamt för HIIT-pass är att hög intensitet varvas med kort vila i ett antal omgångar. När du utför högintensiva pass får du bättre kondition, blodsockerkontroll, aptitkontroll och fettförbränning. Det är också ett effektivt sätt för viktnedgång.

Dessutom är passen korta, vanligtvis upp till 30 minuter. HIIT är en rejäl påfrestning för kroppen och du bör därför rådgöra med din läkare om du exempelvis har en kronisk sjukdom så som högt blodtryck eller diabetes. Var även noggrann med tekniken. Nedan visas ett HIIT pass som du kan utföra var du än befinner dig. Så dra på dig träningskläderna och gör dig redo för att svettas!

Tips för roligare och mer effektiv hemmaträning  🏋️‍♀️ 🧘‍♀️

Just nu erbjuds alla läsare av Sporthälsa en månad gratis Kvix Premium! (Ordinarie pris är 149 kr). Signa upp senast den första 1 april för att ta del av din gratismånad.

Om Kvix Premium:

Som Premiummedlem har man tillgång till hela Kvix utbud, inte bara våra livesända pass utan även samtliga våra tidigare sända klasser och föreläsningar. Alla klasser som sänds live sparas nämligen ned och samlas i ett bibliotek på vår webb. Detta heter Kvix Anytime och är bara tillgängligt för premiumkunder. För närvarande finns runt 800 olika pass där att ta del av, och utbudet av träningsklasser och föreläsningar växer hela tiden.

Lös in koden så här: 

Gå till www.kvix.se och bli kvix free-användare för att kunna hämta ditt erbjudande. Sen går du på Kvix Anytime i menyn och när du ska signa upp för Premium där så fyller du i koden 098867.

▶︎ Läs mer och testa Kvix här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras