Färna Herrgård

Färna Herrgård

I Västmanlands skogar, inbäddat i ett naturskönt och rogivande landskap, ligger Spa-hotellet Färna Herrgård. Endast två timmars bilfärd från Stockholm men ljusår ifrån storstadens stress och jäkt. Här kan man ta del av sköna behandlingar, god mat och koppla bort vardagen för en stund av absolut själsfrid.

 

Det är lätt att bli bortskämd under ett besök på Färna Herrgård under en weekend.Det sagolikt vackra herrgårds-landskapet gör ett besök tillett minne för livet

Nybyggd Spa-avdelning

I den nybyggda Spa-avdelningen kan man bland annat njuta av en ansiktsbehandling, en massage på stenhällen eller enångbastu. Ett dopp i poolen inne eller i den varma källan ute, kan också följas upp av ett besök i den välsorterade Spashopen.Skulle man känna sig extrasportig finns i smedjans gamla källare ett gym med både roddmaskin, vikter, löpband,crosstrainer m.m.

Mat i Bergslagsanda

Hos oss är matupplevelsen lika viktig som allt annat. Låt oss få ta er med på en kulinarisk matresa genom Bergslagens skogar, myrar och klara skogstjärnar ut på de frodigafälten och till våra bönder runt om i Västmanland. Här finns ostar från lokala mejerier, kött från kringliggandegårdar, frukter och grönsaker från de lokala trädgårdarna och skogen.Menyn växlar i takt med årstiderna och smakupplevelsen blir aldrig enformig.Eftersom Färna ligger så pass bra till i naturhänseende rekommenderas gästerna att ta sig ut i det fria och ta delav den vackra skogen, öppna ängarna och Ekopark Färna.Varför inte nu i vinter testa på en sparktur? När man väl är tillbaka kan man värma sig med våran generösa Tebuffé,med scones, goda marmelader, pajer och annat.Vi rekommenderar dessutom ett besök i Herrgårdsboden,inrymd i stora stallet, som är fylld till bredden med hantverk, kläder, inredningsdetaljer och presentartiklar. Det hela är mixat med nya och gamla möbler, glas, och porslin, Evas stickatelje och mycket mer. Välkomna till Färna Herrgård. 

Färna Herrgård & Spa  
Färna 1739 23,  
Skinnskatteberg  
Tel: 0222-281 90  
E-post: bokning@fernaherrgard.se  

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.