Experium

Experium

Välkommen till Experium i Lindvallen. Här kan du bada i ett av Nordens häftigaste äventyrsbad, surfa inomhus, uppleva 3D-bio, bowla, äta gott, shoppa och njuta av själavårdande spa-behandlingar innan eller efter äventyren i skidbacken.

 

Den nybyggda upplevelseanläggningen i Lindvallen, Experium, saknar motstycke i Sverige och stärker Sälens position som en av Skandinaviens främsta turistorter. Det centrala i anläggningen är äventyrsbadet där man kan testa på vågsurfing i den så kallade ”Flowriden”, utepool med massagefunktioner och 37 grader varmt vatten, äventyrsbassäng med möjlighet till motionssimning, strömkanal, vågbassäng och mycket mer. Dessutom finns ett modernt och välutrustat gym där man kan få lite extra motion.

Saunavärld och Spa-behandlingar
I äventyrsbadet hittar du en mängd olika bastutyper. Här finns bland annat  finsk bastu, ångbastu, traditionell bastu och caledarium (en slags romersk bastu). Spa-avdelningen erbjuder olika former av kropps och ansiktsbehandlingar, bland annat den revolutionerande Omnilux-behandlingen, en form av ljusbehandling som stimulerar de djupare hudlagren. Här kan man också unna sig en hel spa-weekend där både 3-rätters middag, en spa-behandling och logi ingår i priset.
Dessutom finns det både frisör, massörer, naprapater och butiker intill badet. Mitt i Saunavärlden ligger också Saunabaren där det serveras friska fruktcocktails eller en kall öl. Vill man sedan ta det lite lugnt efter bad och behandlingar kan man slå sig ned i det unika Relaxrummet med en underbar panoramautsikt över fjället. Här kan man andas ut och låta dagens intryck sjunka in innan det är dags för kvällens aktiviteter.

Ett armband till allt

När du går in genom Experiums badentré får du ett speciellt armband. Armbandet använder du vid in- och utgång samt öppnar och låser ditt skåp. Det finns också en kredit på armbandet som du kan använda istället för pengar.

Välkomna till den unika världen här hos oss på Experium, ett minne som ligger kvar länge efter att du lämnat för att återvända till vardagen.

Fakta:

Information/övriga frågor:

E-post: experium@skistar.com

Bordsbokning:

Telefon: 0280-861 11, telefontid 10.00-19.00
E-post: bordsbokning.experium@skistar.com

Bokning av behandlingar i Norrsken Spa:

Telefon: 0280-861 10

Bokning av bowling i Burnout Bowling:

 Telefon: 0280-861 11, telefontid 10.00-19.00

Affärsområdeschef Experium

Lena Backlund
E-post: lena.backlund@skistar.com

Restaurang/baransvarig

Johan Örnhammar,
Telefon: 0280-860 06
johan.ornhammar@skistar.com

Badreceptionen

Telefon: 0280-861 00

För konferensfrågor:

Fredrik Broman
Telefon: 070-583 08 33
E-post: fredrik.broman@skistar.com

VD

Helena Burtus
E-post: helena.burtus@skistar.com

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.