Energidryck på riktigt – mixa dig en Upgritkaffe

Är du en rutinmänniska som har flera vanor för att få en bra start på dagen? Eller är du en som inte tycker det är så viktigt? Oavsett vilket är det en fördel att hitta en balans som gör att din energinivå håller sig stabil under hela dagen.

På morgonen vill vi känna oss pigga och fyllda med energi då vi har en hel dag framför oss. En enkel vana att lägga till i din morgonrutin för att få den där härliga energin är att mixa dig en Upgritkaffe. Upgrit är en e-handel som erbjuder kosttillskott efter höga säkerhets- och kvalitetskrav. Deras sortiment- och produktionsutvecklingsteam innefattar några av Sveriges mest kompetenta profiler inom kost, hälsa, funktionsmedicin och livsstil. Deras kaffepaket innehåller allt du behöver för att göra din egen fettkaffe. Den ger en bra start samt en jämnare energinivå. Det är dina dagliga rutiner och val som är viktiga – låt kaffet vara en del i det.

Ekologiskt specialkaffe

Kaffet, även kallat specialkaffe, är unikt på så sätt att odlingen sker under bra förhållanden av människor som tar hand om råvaran. Bönorna är anpassade efter säsong för bästa kvalitet. Det många inte vet om är att ett vanligt problem i EU är att kaffe ofta innehåller mykotoxiner, det är gifter från mögelsvampar som kan skada våra inre organ. Upgrit har labbtestat sitt kaffe för att minska risken för just mykotoxiner.

Vad är det som är så bra med Upgritkaffe förutom att själva kaffet är en klass för sig? Den innehåller MCT-olja och kakaosmör. Upgrits MCT-olja är Ren C8 MCT-olja, den mest eftertraktade fettsyran i kokosolja. Den ger snabb energi till hjärnan. Dess egenskaper är att den snabbt tas upp av kroppen jämfört med andra fetter, och snabbare omvandlas till användbar energi. MCT är ett bra val för dig som behöver mer energi i vardagen eller vid speciella tillfällen. Kakaosmöret ger en mild smak för en god kaffeupplevelse.

Allt du behöver för en Upgritkaffe

Du sätter grunden för din vardag

Upgrit vill hjälpa dig att bli en piggare och starkare version av dig själv. En hälsoresa eller en förändring är inte enkel och det tar tid, men det är den värdefullaste investeringen i dig själv. Det är dina dagliga val som är avgörande för din energi och din hälsa, och många faktorer spelar in. Testa att mixa dig en Upgritkaffe att njuta av i lugn och ro. Se det som en härlig del i din rutin mot en balanserad vardag. Kost och fysisk aktivitet är viktigt men sömn, stress och ditt sociala liv är andra viktiga delar. Upgrit hjälper dig att ta dina första steg, men det är du som sätter grunden för hur din vardag ska se ut.

Testa gärna paketet här.

Teamet bakom Upgrit har enorm erfarenhet av funktionsmedicin och jobbar med mental och fysisk prestation. Tveka inte att kontakta dem om du har funderingar, de svara mer än gärna på frågor.

 

Text: Sofia Strand

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.