Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk

Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk

Frisk och fräsch efterrätt till midsommar? Testa kostexpertens goda citroncheesecake i burk!

Recept: Citroncheesecake i burk

Ingredienser:
400 gram crème cheese (t.ex. philadelphia)
1 dl kvarg
3 ägg
2 msk honung
½ tsk vaniljpulver
rivet skal från en eko citron (skölj väl)
jordgubbar till att toppa med

Gör så här:
Vispa samman samtliga ingredienser och häll upp i burkar, glas eller mindre skålar. Ställ burkarna i en form med hög kant som du fyller med vatten. Detta för att krämen ska tillagas skonsamt och bli krämig och god. Grädda i ugn på 180 grader i 30 minuter. Låt svalna. Toppa med jordgubbar och avnjut ljummen eller kall.

Recept och foto: Yvonne Lundgren

Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk
Skriv ut Pin
3 från 1 röst

Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk

Tag Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk
No Comments Yet
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg





Innan du spelar på casino utan svensk licens är det viktigt att du har full koll på vad som gäller och vilka casinon som är bäst.