Effektiv och säker fettreducering på Solna Hälsoklinik

Effektiv och säker fettreducering på Solna Hälsoklinik

Vill du bli av med oönskade celluliter, bristningar och fett – utan kirurgiskt ingrepp? Hos Solna Hälsoklinik erbjuds den senaste tekniken inom bodyshaping, laserfettsugning och fettreducering.

Fettreducering hos Solna Hälsoklinik

Fördelar med att göra en Kavitations reducering:
Inga sprutor
Ingen sjukskrivning
Ingen kirurgi
Ingen bedövning
Behandlingstid ca 40 min
Ingen återhämtningstid
Inga bieffekter
Effektiv
Behaglig
Smärtfri
Enkel och säker 

Områden som går att behandla:
Mage
Lår
Ansikte
Rumpa
Armar
Rygg
Ben

Läs mer här.

Att vilja bli av med överflödigt fett är ett vanligt förekommande. Dock är det många som inte vill utsätta sig för kirurgiska ingrepp. På Solna Hälsoklinik arbetar man i stället med Kavitation, en teknik som hjälper till att bli av med celluliter, bristningar och överflödiga fettdepåer – helt utan kirurgiskt ingrepp.

– Att vi jobbar med kavitation var ett enkelt val för oss. Vi vill att våra klienter ska må bra under hela resans gång. Du utsätter inte din kropp för kirurgiska ingrepp vilket gör att du inte behöver sövas ned med narkos eller få lokalbedövning. Dessutom behöver du inte vara sjukskriven efter behandlingen och du slipper blåmärken, ärr, och smärta, säger Paulina, hudterapeut på Solna Hälsoklinik.

Så går fettreduceringen till
Kavitation lämpar sig bäst för mage, höft, rumpa, lår, överarmar, kinder och haka. Behandlingen består av ultraljud, radiovågor och ultraljus. Ultraljudet “spränger” fettceller medan radiovågorna ökar cirkulationen och stramar upp huden, ultraljuset i sin tur rensar tarmar och muskler från fett.

– Kavitation är den nya teknologin för att få kontroll på sitt kroppsfett på ett enkelt och säkert sätt. Resultatet är lika effektivt som traditionell fettsugning med kirurgiskt ingrepp. Du är vaken under hela behandlingen som sker i tre steg under cirka 40 minuter. Det ska dock nämnas att Kavitation inte är någon ersättning för träning eller diet utan i stället ses som ett komplement till träning och bra kosthållning.

Vad är det som händer i kroppen under behandlingen?
– Det som händer är att fettcellernas ytterhölje/membran ”sprängs”. Det gör att innehållet transporteras ut i vårt blod- och lymfsystem för att förbrännas. Vår metabolism tar hand om större delen av fettet och en del av det resterande kommer ut via urin och avföring. 

Personal med gedigen kompetens
Solna Hälsoklinik drivs med personal som alla är diplomerade hud- och laserterapeuter. Detta innebär att samtliga på Solna Hälsoklinik har genomgått en gedigen utbildning inom respektive områden.

– Vi arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom kroppens välbefinnande och den mentala hälsan. Vi har under flera års tid hjälpt svenska skådespelare och artister med hudvård, hälsa och träning. Förutom att erbjuda fettreducering har vi även bland annat ansiktsbehandlingar. En mycket populär behandling är RF – Wrinkle Removal Ansikte. Det är en säker behandling som effektivt åtgärdar problem som missfärgningar, acne, uttorkad eller rynkig hud. Genom radiofrekvensen stimuleras och ökar cirkulationen i kapillärerna samtidigt som produktion av kollagen ökar. Detta leder till elastisk och levande hud som håller sig vacker längre. Redan efter första behandling syns tydliga resultat.

Läs mer här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras