Downtown Camper by Scandic – en hälsoboostande hotellupplevelse

Wellness kan man unna sig året runt, när man känner att man behöver en paus från vardagen och skämma bort både sig själv och sina nära och kära. Bor vi på hotell ser vi gärna att det finns någon typ av relaxavdelning, och förhoppningsvis blir besöket en upplevelse där vi lämnar hotellet med en fräsch och avslappnad känsla i kroppen. Ta in på Downtown Camper by Scendic – hotellet som har förstått vad det hela handlar om.

Den 1a September 2017 öppnade Downtown Camper by Scandic. Hotellet ligger mitt i Stockholm city och ett besök där erbjuder en smakfull och hälsosam hotellupplevelse som kombinerar naturens lugn med det pulserande storstadslivet – och nu har även den stora wellness-avdelningen slagit upp portarna.

Downtown Camper uppmuntrar till en äventyrlig och hållbar livsstil, och skapar en perfekt utgångsplats för resenären som sömnlöst växlar mellan arbete och fritid, aktivitet och avkoppling och som söker efter genuina upplevelser.

Hotellet har tagit ’relaxavdelning’ ett steg längre. I dagarna lanserades nämligen ’The Nest’, högst upp i hotellet. The Nest är en ny upplevelse som kombinerar utomhuspool, bastu, träning och en cocktail lounge med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.

Här kan du pusta ut, träna och fylla på enerigdepåerna i en lugn och avslappnad miljö. Sex dagar i veckan erbjuds workshops och aktiviteter i träningsrummen, bland annat personlig träning, yoga, mindfulness och spiritualitet. Efter träningen kan man släcka törsten i cocktailbaren där det även finns färskpressade juicer och innovativa alkoholfria drinkar (mocktails), samt äta något nyttigt från den lätta och hälsosamma menyn.

Vill man, trots allt detta, lämna hotellet så erbjuder Downtown Camper unika möjligheter att upptäcka staden. Livsstils-conciergen Kristian Hell lånar ut cyklar, skateboards och kajaker som kan läggas i runt Gamla stan, bara några minuters promenadväg bort.

När kvällen kommer kan man besöka Hotellets grillrestaurang och bar, Campfire. Där serveras stora tallrikar med internationell mat som du delar med dina vänner, och det går även grilla marshmallows över öppen eld mitt i restaurangen.

Läs mer om Downtown Camper by Scandic och boka här.

Text av: Jennie Kilgren – Copykatt.se

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.