Därför ska du välja Premium D-Vitamin från Pureness

morgontrött brist på D-vitamin

Veckans produkt – annons i samarbete med Pureness

Den här tiden på året är det extra viktigt att få i sig D-vitamin – och enligt oss borde Premium D-vitamin från Pureness vara det självklara valet. Därför har vi valt det till Veckans produkt – här berättar vi varför!

D-vitamin

Nu när solen lyser (!) med sin frånvaro stora delar av tiden har många av oss extra stort behov av tillskott av D-vitamin. Men vilket av alla märken ska du välja, kanske du undrar? Enligt oss är valet självklart – och därför är Premium D-Vitamin från Pureness veckans hetaste produkttips från oss på Sporthälsa.

Den sticker nämligen ut ur mängden för dig som bryr dig om din hälsa på både in- och utsidan. Det är en mjuk kapsel med D-vitamin från torskleverolja, och precis som alltid när du väljer produkter från Pureness kan du räkna med att alla ingredienser är av högsta kvalitet och att du slipper onödiga tillsatser eller fyllnadsämnen.

Varför D-vitamin?

Vi kommer gå in mer i detalj på fördelarna med just Premium D-Vitamin, men först ska vi besvara frågan många av er säkert undrar: varför behöver du ens tillskott av D- vitamin? Det livsnödvändiga vitaminet påverkar allt från bentätheten, immunförsvaret och många andra livsviktiga funktioner i kroppen.

Vi kan som tur är vanligtvis producera D-vitamin på egen hand från solens UVB-strålar. Problemet är att många av oss i Norden knappt ser skymten av solen under dessa mörka och kalla månader. Därför är det vanligt att behöva lite hjälp på traven i form av kosttillskott.

D-vitamin

3 skäl till välja Premium D-vitamin

Så, varför rekommenderar vi just Premium D-Vitamin från Pureness? Här är bara några av många bra anledningar.

1. Högsta kvalitet

Pureness produkter innehåller alltid noggrant utvalda ingredienser, och deras Premium D-Vitamin är givetvis inget undantag. Därför består fettsammansättningen i deras tillskott av naturlig fiskolja, EPA- och DHA-syror av högsta kvalitet.

2. Mycket i ett

Med Premium D-vitamin får du i dig hela 100µg D3-vitaminpreparat i en enda kapsel samt naturligt A-vitamin, medan många liknande tillskott innehåller betydligt lägre halter. Den har dessutom en hög absorptionsförmåga, vilket gör att du slipper svälja massvis av kapslar för att få i dig tillräckligt mycket.

3. Du vet vad du får i sig

Många anstränger sig för att veta precis vad de äter, men tänker inte alls på vad tillskotten de stoppar i sig innehåller. Pureness undviker däremot alltid onödiga tillsatser och fyllningsmedel, så med deras Premium D-vitamin kan du ha full koll på vad du stoppar i dig.

▶︎ Vill du läsa mer om Pureness och Premium D-vitamin? Klicka här!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa