Cykelkläder inför sommarens längre cykelturer

elcykel

I samarbete med VOID Cycling

Cykling har som så många andra sporter som går att utföra på hemmaplan gått och blivit alltmer populärt under den senaste tiden. Padel har fullständigt exploderat dom senaste åren, och löpning har minst sagt fått sig en boost av stay at home-trenden – och detsamma gäller cykling.

Cykling är i grunden en sport som inte kräver alltför mycket material, med undantag för det uppenbara. Du behöver givetvis cykeln i sig – men också lite cykelutrustning och cykelkläder som är anpassade efter aktiviteten. Vi har därför teamet ihop med våra vänner på VOID Cycling för att ta en titt på några härliga rekommendationer på specifikt cykelkläder som passar lika bra för nybörjaren som den erfarne cyklisten.

Cykeltröjor för alla väder

Hos VOID Cycling hittar du både cykeltröjor, cykelväster och cykeljackor till både dam och herr för all olika typer av väder. Kläderna fungerar lika bra den varma sommaren som under en kyliga vintern, och det går naturligtvis att bygga ett lager av dom olika produkterna under de kallare månaderna om man önskar. Hos VOID Cycling hittar du ett stort utbud som säkerställer att du hittar den tröja, jacka eller väst som passar dig både vad gäller passform och utseende.

Accessoarer till cykling – viktigare än man kan tro

Cykling är ingen materialsport, men det betyder naturligtvis inte att man inte ska eller kan komplettera sina turer med sunda accessoarer som på ett naturligt och tydligt sätt bidrar till att dina cykelturer blir lite varmare eller bekvämare. Hos våra vänner på VOID Cycling hittar du nämligen värmande handskar, kepsar, strumpor, vattenflaskor och tillbehör såsom Void Screens som ger dig lite extra mode i din cykeltur.

Detta är VOID Cycling

Vi på Sporthalsa.se är stora fans av svenska företag, och VOID Cycling är glädjande nog ett svenskt varumärke som säljer bland annat cykeltröjor och accessoarer av funktionalitet som har fokuset att göra cykelturerna både modernare men fortsatt funktionella – och produkterna riktar sig såväl till cykelfanatiker som nybörjaren. Namnet, VOID, grundar sig i att varumärket vill fylla tomrummet mellan funktionalitet och modern design, som många gånger upplevs saknas hos andra varumärken idag. Visionen hos VOID Cycling är som för så många andra att göra vad man kan för att få folk att välja ett hälsosammare levnadssätt, samtidigt som vi tar hand om världen och kanske en extra gång väljer kroppens egen motor för att transportera sig.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.