B.O.N – naturlig hudvård för hela ditt liv

De flesta i Sverige upplever torr hy under vinterhalvåret, men många av oss har även andra hudbesvär i form av bristningar, missprydande ärr, acne, fina linjer, pigmentfläckar eller eksem. Läs om hudvård som på ett både naturligt och kliniskt bevisat sätt kan behandla problemen – oavsett var du befinner dig i livet.

Huden är kroppens största organ och det är den som håller ihop och skyddar oss genom livet, så inte konstigt att den får ta lite smällar på vägen. Alltså bör vi vara lite extra snälla mot den, och behandla den med naturliga, oparfymerade, allergifria men ändå effektiva hudvårdsprodukter.

B.O.N – naturlig hudvård för hela ditt liv

I början av 70-talet hade Kim och Jarret Pech just lämnat storstadslivet och flyttat ut till en farm på den Sydafrikanska landsbygden. Jarret hittade en ny passion i att framställa Eukalyptusolja som han sålde i små flaskor. När Kim blev gravid med deras första barn och hon ville ha en bra olja till den växande magen, experimenterade de tillsammans i köket med essentiella oljor, tills de hittade den perfekta mixen.

 

 

Naturlig hudvårdsserie

Resultatet blev Pure Tissue Oil – som nu har gjort under för vuxna med torr och kliande hy, hudbristningar, ärr och ojämn hudton, samt utslag och skorv på bebisar, i över 40 år.

Sakta och omsorgsfullt har sen en hel hudvårdsserie under namnet B.O.N växt fram, alla fyllda med naturliga ämnen, vitamin E och fria från parfymer och färgämnen.

”För att få en bra bild av produkterna hade jag turen att få testa dem innan jag skrev artikeln. Eftersom jag är 43 och alltid har gillat att sola, kan man lugnt säga att det finns några ’fina’ linjer utspridda runt ögon och mungipor – men efter bara en vecka med B.O.Ns anti ageing-produkter känns min hud både mjukare och slätare. Även min lilla dotter som lider av torr hud särskilt i knäveck och armveck, blev mycket bättre efter bara ett par dagar med Pure tissue Oil.” – Jennie, skribent

Så, oavsett vilket hudproblem det kan handla om, och vare sig det gäller dig, ditt barn eller dina föräldrar – B.O.N har något som passar alla. Läs mer om dessa fantastiska produkter här. 

Text: Jennie Kilgren – Copykatt.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.