Sommarens bästa massör – guide till rätt massagepistol för dig

massagepistol

Innehåller reklam för massagepistol från Flowlife

Vilken form av massage är mer lättillgänglig än den du ger dig själv? Nu även i lika effektiv form som av en professionell massör, tack vare trendiga redskap som en massagepistol, men vilken modell ska du välja? Här guidar vi dig.

En massagepistol passar perfekt för att mjuka upp dina kalla och stela muskler under vinterhalvåret, men den fyller en minst lika viktig funktion på sommaren. Smidig att ta med dig på semestern för att behandla dig själv.

Därför är massage lika viktigt på sommaren

Sol och värme lockar många till att röra på sig mer än vanlig och med en egen massagepistol kan du snabba på återhämtningen från exempelvis löprundan, volleybollmatchen eller passet på utegymmet så att du snart är redo för nästa omgång.

Har du istället slappat i solstolen hela dagen? Då är det inte konstigt om du känner dig stel, och kanske till och med upplever en del värk och smärta av allt stillasittande. Även här kan en massagepistol vara räddningen, eftersom den effektivt mjukar upp musklerna och förbättrar rörligheten.

massagepistolEn massagepistol för alla

Ett svenskt företaget som minst sagt har gjort succé är Flowlife, bland annat med den innovativa massagepistolen Flowgun. Tack vare den kan äntligen alla få en egen personlig massör. Kort sagt kan den beskrivas som en liten pistolformad maskin du använder för att ge dig själv massage.

Flowlife har dessutom en massagepistol för varje tillfälle och behov. De har nämligen tre olika massagepistoler du kan välja mellan, som alla har olika fördelar och funktioner. Läs vidare för att få hjälp att hitta den som passar bäst för just dig!

Hitta rätt Flowgun för dig

Flowgun Pocket massagepistolFlowgun Pocket

Vill du kunna använda din masagepistol var du än befinner dig – oavsett om det är på rasten på kontoret, på gymmet eller kanske på stranden? Då är den här massagepistolen från Flowlife det perfekta valet för dig. Tack vare den kompakta storleken kan du enkelt ta med den när du är på språng så att du kan ge dig själv välgörande massage när och var du vill.

▶︎ Läs mer och köp Flowgun Pocket här!

Flowgun GoFlowgun GO 2.0

Med den här modellen får du det bästa från ovan nämnda Flowgun Pocket och Flowgun PRO 2.0, deras mest kraftfulla massagepistol som vi beskriver mer detaljerat nedan. Den är med andra ord perfekt för dig som både vill ha en lätt och smidig massagepistol, och samtidigt ha möjligheten att ge dig själv massage i toppklass.

Självklart är den sladdlös och kan precis som Flowgun Pocket användas var du än befinner dig. Det extra långa och ergonomiska handtag gör dessutom att det är enklare än någonsin att massera hela kroppen på egen hand.

▶︎ Läs mer och köp Flowgun GO 2.0 här!

Flowgun PRO 2.0Flowgun PRO 2.0

Duger endast det bästa för dig? Då ska du kolla in den här riktigt kraftfulla och smarta varianten av Flowgun. Flowgun PRO 2.0 ger nämligen massage som motsvarar en riktig proffsbehandling. Med innovativa funktioner som bland annat en automatisk trycksensor och ljusindikation är den det självklara valet för dig som inte kompromissar.

▶︎ Läs mer och köp Flowgun PRO 2.0 här!

Läs mer om Flowgun

▶︎ Klicka här för att läsa mer om alla massagepistolerna från Flowlife och köpa din egen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.