Aim´n – sneak peak på hetaste träningsklädmärket filmad intervju under Fitnessfestivalen

aim´n – sneak peak på hetaste träningsklädmärket

Med en vision att inspirera och motivera dig till en aktiv livsstil – och känna dig fantastiskt snygg! Vi har pratat med en av grundarna av träningsklädmärket aim´n under Fitnessfestivalen och filmat allt fint du kan ta del av hos dem under helgen. Missa inte monter A19:09.

Det hela började hösten 2013 då de två kretiva tjejerna Tekla och Helen kände sig trötta och oinspirerade av träningskläderna på marknaden. De ville ha kläder som passade deras egna favoritsporter, som surfing, kitesurfing, yoga och löpning. Därmed föddes drömmen om aim’n med kläder som kunde inspirera och motivera dem själva och garanterat andra med aktuell design, glada färger och tryck.

Intervju med Tekla, en av grundarna till aim’n

– Vi är så otroliga tacksamma för att du kan göra vår dröm möjlig och sättet att tacka är att sprida inspirerande meddelanden. Att motivera med produkter för att få dig att tro att ingen dröm är för stor. Tro på dig själv, gör det med PASSION och ge aldrig upp. Quitters vinner aldrig, vinnare slutar aldrig!


aim’n finns i över 130 länder, har ca 100 000 nöjda kunder och 17 återförsäljare i 8 olika länder. Om du inte har vägarna förbi Fitnessfestivalen, där de finns i monter A19:09 hela helgen, hittar du alla snygga träningkläder på aimn.com

Text: Anna Lissjanis

Film: Derin Ivgen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras