After Dark Party – episk fest med 10 hälsofördelar

After Dark Party - episk fest med 10 hälsofördelar

Episka fester med sprakande ljuseffekter, live DJs, giveaways och allmän galenhet. BOUNCE After Dark Party är festerna där du bokstavligen dansar på väggarna och studsar åt olika håll – utan en enda droppe alkohol i kroppen. Välkommen till årets häftigaste fest och läs om 10 hälsofördelar med att BOUNCA!

BOUNCE har blivit ett populärt stället för stora och små som vill gå loss på mer än hundra sammankopplade trampoliner, köra studsmatte-spökboll, slamdunk, free running- och en parkourbana. En anläggning där gravitationslagen inte längre gäller och som nu bjuder in till episka fester – After Dark Party!

BOUNCE After Dark Party är ett drog- och alkoholfritt evenemang för dig över 13 år. En kombination av eufori till musik, hälsofrämjande studsande och festlig nattklubbsatmosfär!

 

När? Fredag den 17 mars kl 19.00 – 22.00.

Plats? BOUNCE, Månskärsvägen 1 i Kungens Kurva

Pris? 200 kr (exkl. BOUNCE-strumpor) när du bokar online. O.B.S! Begränsat antal biljetter. Det även möjlighet att köpa biljetter på plats för 240 kr.

Hur? Här kan du boka dig

 

10 hälsofördelar med att BOUNCA

1. Att hoppa trampolin ger god konditionsträning.

2. Stimulerar flödet på ett sätt som bidrar till att befria kroppen på gifter.

3. Ökar medvetenheten om din kropp och din känsla av balans och koordination. Du lär dig att styra koordinationen av armar och ben medan du studsar och att justera positionen för din kropp därefter. 

4. Skonsam träning. Även om studsande ger en intensiv träning för muskler och ben, absorberar trampolinen 80 procent av stöten från studsen. 

5. Regelbunden användning av en trampolin kan också hjälpa till att förbättra din hållning och din generella muskelhälsa. 

6. Öka kroppens ämnesomsättning och dess förmåga att bränna kalorier mer effektivt. Detta kan bidra till att din andel kroppsfett reduceras.

7. Ökar aktiviteten hos immuncellerna som håller kroppens naturliga försvar högt och gör att du minskar risken för att bli sjuk.

8. Minskar risken för benskörhet, frakturer och osteoporos. Att placera skelettet under upprepad lätt belastning medan du hoppar hjälper dina ben att bli starkare.

9. Kan hjälpa till att bekämpa depression, ångest och stress genom att öka mängden av endorfiner som frisätts av hjärnan. Regelbundna sessioner kan hjälpa dig att slappna av, främja bättre sömnmönster och ge mer energi.

10. Träning på trampolin ökar cirkulationen av syre i kroppen, vilket gör dig mer alert och förbättrar din mentala prestationsförmåga.

 

Du ser. Det här är för bra för att missa. Välkommen till årets party för både kropp och själ!

 

Text: Anna Lissjanis

Foto: BOUNCE

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.