5 snabba med Pischa – månadens hälsoinspiratör

pischa

Vem är egentligen Pischa som du stött på i sociala medier, sett på TV eller andra sammanhang? Här får du möta en av Sveriges populäraste personlig tränare, bland annat känd som en av coacherna i tv-programmet Biggest Loser.

Pischa Strindstedt är en av landets mest framgångsrika personlig tränare med rötterna i Polen. Hon driver två gym, skriver böcker, du kanske sett i TV-rutan eller Instagram där hon har över 60 000 följare. Här får du lära känna Pischa mer, samt ta del av hennes hälso- och kosttips som hjälper dig framöver.

5 snabba med Pischa – månadens hälsoinspiratör

1. Din ”korta” om dig och hur du hamnade här?

– Efter en tids resande och velande med vad jag ville göra drog en kompis in mig i träningsbranschen. Redan första dagen i skolbänken kändes det rätt och jag förstod snabbt att detta var något jag på ett eller annat sätt ville jobba med. Eftersom jag alltid varit en aktiv person men med en lång paus just där och då blev det både en resa i karriären men som i mitt inre. 

2. Hur ser din träning och kost ut idag?

– Jag äter regelbundna näringsrika måltider för att jag helt enkelt mår bäst av det. Träning består av boxning och styrketräning 5-6 dagar i veckan just nu

3. Om du skulle ge våra läsare enbart 3 hälsotips – vilka är det?

  1. Våga! 
  2. Öva länge på det du vill bli bra på.
  3. Planera din träning och kost.

4. Din absolut bästa övning och mat – och värsta? 

– Jag ser inget i kost eller träning som ”bästa” eller ”värsta”, allting beror på vem jag har framför mig som frågar. För en person är det ett svar och för en annan ett annat. Mitt tips är att förstå sitt varför och hur man ska nå dit.

5. Var och hur möter vi dig härnäst

– Ni hittar mig dagligen på min instagram @pischas men jag är också snart tillbaka i rutan som coach i Biggest Loser, detta blir min fjärde säsong.

Tack för intervjun Pischa och all lycka till framöver!

Mer av Pischa Strindstedt:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.