5 skäl till att använda WoHo mot PMS

Artikel i samarbete med ElexirPharma

Är du lättirriterad? Upplever ångest? Svullnad? Trötthet? Sömnsvårigheter? Nedstämdhet? Det är bara några exempel på symptom som uppstår vid hormonell obalans och PMS. Så här kan WoHo hjälpa kvinnor att få ordning på hormonerna.

PMS är vanligt hos kvinnor i fertil ålder. Upp till 75% har måttliga fysiska och/eller mentala besvär, samt 10% önskar att det fanns något som kunde lindra deras besvär. Här är goda nyheter till dig som är drabbad.

Nu finns det faktiskt en produkt som riktar sig till kvinnor som åker hormonell berg- och dalbana varje månad. Passande nog har den namnet WoHo – Women and Hormones. Det nylanserade kosttillskottet är sammansatt just för att skapa hormonell balans och lindra vanliga besvär som uppstår i samband med PMS.

Med andra ord kan WoHo vara räddningen för massor av kvinnor som lider av PMS stora delar av månaden. Men hur fungerar det egentligen?

Så hjälper WoHo att balansera dina hormoner

  1. WoHo är baserat på salvia, som enligt vetenskapliga studier har visat sig kunna stödja kvinnans hormonella balans, sköldkörtelns normala funktion samt bidra till ett bättre välbefinnande under menstruationsperioden.
  2. Det innehåller jamsrot som kan bidra till ett lugnt och komfortabelt klimakterium med balanserat humör.
  3. Jamsrot innehåller ett ämne som kallas diosgenin, som via en rad mekanismer påverkar ett flertal hormoner som östrogen, testosteron, progesteron och kortisol.
  4. WoHo innehåller även vitamin B6 och B7 (biotin). B6 bidrar till att reglera hormonell aktivitet samt till att minska trötthet och utmattning.
  5. B6 och B7 (biotin) samverkar också för att bibehålla normal psykologisk funktion.

▶︎ Läs med om WoHo och hitta en återförsäljare här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras