4 tuffa träningssmycken – pepp och power runt halsen

4 tuffa träningssmycken

Bli coolast på gymmet med trendiga träningssmycken! Här tipsar vår bloggare Gianna Troyse om smycken du kan bära för pepp, som lyckoamulett eller bara för att de är snygga. Den perfekta presenten till alla träningsintresserade, till någon som uppnått ett träningsmål – kanske dig själv?

1. YOU vs YOU från Flashletics blir din för endast 69 kr. Tänkvärda och peppande budskap eftersom det oftast är du själv som sätter upp barriärer. Använd som en påminnelse om att det finns bara en som du!

Även de söta små kettlebellsen på översta bilden hittar du på fashletics.com.

 

2. Vikter från Muscleperformance som du kan hänga runt halsen, 279 kr st. Min favorit är den guldiga som skulle matcha fint att hänga runt halsen även utanför träningssammanhang. Snyggt att blanda med andra halskedjor.

3. Ett hett tips från Milomir som är boxare är dessa tuffa halskedjor med en liten boxningshandske. Du hittar dem på Black Label Boutique för ca 200 kr st.

4. Armband som ger dig kraft! Snygga att blanda i de olika färgerna. Dessa hittade jag på en onlineloppis som heter Citiboard. Så glöm inte att du kan hitta coola fynd lite var som helst.

Text: Gianna Troyse. Här kan du följa hennes inspirerande blogg om träning, hälsa och mode.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.