3 tips för hur du kan förbättra din träning

magträningspass cirkelpass för magen

Känner du igen dig i att det kan vara svårt att ha helt koll på vad du har tränat, vad du har ätit eller är du i tvivel om vad du ska träna? Då är det så smart att man kan använda surfplattan till att få inspiration till nästa träningspass, skriva ner precis vad man har ätit och till att hjälpa en på traven under träningen. Här kommer 3 tips för hur du kan använda surfplattan till att utveckla, hålla koll på och registrera dina träningspass.

3 tips för hur du kan förbättra din träning

Använd träningsprogram

Om du är osäker på hur du vill träna eller vad du vill träna, så finns det så otroligt många olika appar man kan ladda ner som ger inspiration. Många fitnessinstruktörer lanserar träningsprogram och övningar genom appar. Det är perfekt att använda begagnade ipad till att träna hemma tillsammans med en virtuell tränare. En begagnad ipad sparar dessutom på miljön, samtidigt som du sparar pengar! När du använder dig av ett träningsprogram på surfplattan kan du vara säker på att du tränar på rätt sätt och att du t ex lär dig vilka muskler som ska tränas tillsammans. I många appar kan man registrera hur många gånger på en vecka man vill träna, och så får man ett träningsprogram som passar perfekt till ens önskan och mål, som man kan följa.

Använd kaloriräknare

Om du vill ha koll på hur mycket du äter och hur många kalorier du får i dig, kan även detta klaras genom en app. Det finns flera olika applikationer som räknar ut precis hur många kalorier det är i det du äter, och hur stor andel som är protein, fett och kolhydrater. Det enda du ska göra är att väga det du äter, och skriva in det i appen. Det finns gratis applikationer som innehåller många av de matvarorna som man köper i matbutikerna.

Låt surfplattan ha koll på tiden

Det tredje tipset är att surfplattan är ett perfekt verktyg till att ha koll på tiden under din träning. Tränar du t ex HIIT, som betyder ”High Intensity Interval Training”, innebär det att du t ex tränar intensivt i 30 sek för att därefter ha paus i 15 sek. Här kan du använda träningsapplikationer på surfplattan så att den ringer när du ska börja övningen och ringer igen när du ska hålla paus. På det här sättet får du hjälp till att hålla koll på tiden, så du bara behöver koncentrera dig på övningen. Lycka till!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.