10 bästa hälsobloggarna i Sverige – hitta din favorit

bästa hälsobloggarna

Vilka är dom 10 bästa hälsobloggarna i Sverige? Här hittar du topplistan med inspiratörer för din träning, hälsa, kost och välmående enligt statistik och omröstning.

Vill du ha nytändning till din träning, övningstips, hälsosamma recept och annan inspiration får du inte missa dom bästa hälsobloggarna! Vi har valt ut dom 10 mest lästa inom kategorin enligt produktexperter.se, ett företag som samlat statistik från SEO-verkyg, antalet artiklar representerar det totala antalet topprankade sidor på hemsidan och trafik. Det inklusive månatliga besökare, hemsidans design och varför den existerar.

”Bloggar som bidrar med värdefull information om allt som har med skönhet, hälsa, teknologi, böcker och mer att göra.” Av dessa 10 har våra följare på Facebook (55 tusen) och Instagram (10,2 tusen) röstat på sina bästa hälsobloggare, även med möjlighet att skriva eget alternativ utöver dom mest besökta.

Resultatet av statistik och läsarnas framröstade bästa hälsobloggarna hittar du här. Kanske några nya för dig som vill hitta inspiration och konkreta tips inom just träning och hälsa?

10 bästa hälsobloggarna – topplistan i Sverige

bästa hälsobloggarna

1. Anna Jonasson – en av Sveriges äldsta och mest inflytelserika bloggar inom träning och hälsa, med över 12 år på nacken. På hennes blogg får du ta del av träningspass, recept och Anna Jonasson vardag som 4-barnsmamma och chefredaktör på SportHälsa. Alltid med rörelseglädje och hälsa i fokus, inifrån och ut!

bästa hälsobloggarna

2. 56 kilo – en hälsoblogg som drivs av livsnjutaren Åse Falkman Fredrikson, kostrådgivare och författare av bl.a. har skrivit böckerna ”Viktminskning med LCHF – så lyckas du”, och ”Lev gott med LCHF och periodisk fasta” med flera. På hennes blogg hittar du många läckra recept och hälsoråd.

3. Petra Månström –  journalisten, influencern, entreprenören och löpcoachen med stort hjärta och driv. Petra stora passion är löpning, liksom att umgås med sin familj, vänner, att fotografera, spela in poddar, lakrits och leopardmönstrat. På bloggen hittar du mängder av inspiration och tips om löpning, annan träning och livet.

bästa hälsobloggarna

4. Träning40plus riktar sig till dig hälsointresserade kvinna över 40 år. Lena, som står bakom bloggen, ger dig hennes bästa råd när det kommer till hälsa och träning. Du hittar även massa information och inspiration om motivation, kost, hälsa, klimakteriet och mycket mer.

5. Fitnessfia skrivs av Sofia Marklund, en erfaren tjej inom träning och hälsa. På hennes blogg får du läsa Sofias hälsoråd, om styrketräning, träningskläder och mycket mer. En blogg du verkligen får glädje av, som alltid levererar något nytt.

6. Passion för hälsa skrivs av Mikaela Bjerring, utbildad  kost- och näringsterapeut. På bloggen skriver hon om helhetshälsan. Att må bra i både kropp, hjärna och själ – på ett fysiskt, psykiskt, emotionellt, psykosocial och själsligt plan. Här känner du verkligen av hennes PASSION FÖR HÄLSA.

bästa hälsobloggarna

7. Karin Axelsson är en av landets äldsta hälsobloggar och drivs av Karinända sedan 2009. Här får du många goda hälsorecept, träningstips och inspiration som passar alla, samt följa med Karins livsresa som SNART 3-barnsmamma.

8. Go for fit ger dig en fin mix av allt möjligt inom hälsa, träning och livsstil. Allt från recept, bilder, resor, träning och mycket mer. Vill du följa en blogg utan fokus på något specifikt så är Linn Strömbergs blogg grym!

9. Pernilla Lantz är tjejen du ska följa om du är intresserad av LCHF eller keto. På hennes blogg hittar du massor av tips och råd om lågkolhydratkost, goda recept, tankar och knep.

bästa hälsobloggarna

10. Anja Forsnor Wärn tar med dig på flera delar av hennes liv, men hon lägger mest fokus på hälsa. Följ Anja för en härlig blandning av hälsa, skönhet, mat och familjeliv.

Hoppas vår lista med några av dom bästa hälsobloggarna kan inspirera även dig!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.