Rawfoodbollar med hallon och lakrits – recept från Hanna´s Kitchen

Rawfoodbollar med hallon och lakrits

Rawfoodbollar – håll med om att det är genialiskt! GOTT, näringsrikt, energigivande och lätt att göra. Här bjuder Hanna´s Kitchen på ett läckert recept på rawfoodbollar med hallon och en touch av lakrits. Mixa, rulla och njut!

Rawfoodboll med smak av lakrits och hallon

– 200 gram medjooldadlar (eller vanliga dadlar)

– 50 gram havregryn

– 50 gram cashewnötter

– 20 gram riven kokos

– 10 gram kokosolja

– 7 gram lakritspulver

– havssalt efter smak

– frystorkade hallon till topping

Gör så här:

1. Mixa alla ingredienser till bollarna (förutom hallon).

2. Rulla till bollar. Smula de frystorkade hallonen till ett pulver och doppa/rulla bollarna.

3. Förvara kyl upp till en vecka eller frys in och plocka fram efter sug och behov.

Recept och foto: Hanna Sundell.

Följ gärna Hanna´s kitchen på Facebook och instagram @hannas.kitchen

Skriv ut recept
Rawfoodbollar med hallon och lakrits
Rawfoodbollar med hallon och lakrits
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner
Portioner
Rawfoodbollar med hallon och lakrits
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras