Rawfoodbollar – håll med om att det är genialiskt! GOTT, näringsrikt, energigivande och lätt att göra. Här bjuder Hanna´s Kitchen på ett läckert recept på rawfoodbollar med hallon och en touch av lakrits. Mixa, rulla och njut!
Rawfoodboll med smak av lakrits och hallon
– 200 gram medjooldadlar (eller vanliga dadlar)
– 50 gram havregryn
– 50 gram cashewnötter
– 20 gram riven kokos
– 10 gram kokosolja
– 7 gram lakritspulver
– havssalt efter smak
– frystorkade hallon till topping
Gör så här:
1. Mixa alla ingredienser till bollarna (förutom hallon).
2. Rulla till bollar. Smula de frystorkade hallonen till ett pulver och doppa/rulla bollarna.
3. Förvara kyl upp till en vecka eller frys in och plocka fram efter sug och behov.
Recept och foto: Hanna Sundell.
Följ gärna Hanna´s kitchen på Facebook och instagram @hannas.kitchen.