Rawfoodbollar med hallon och lakrits – recept från Hanna´s Kitchen

Rawfoodbollar med hallon och lakrits

Rawfoodbollar – håll med om att det är genialiskt! GOTT, näringsrikt, energigivande och lätt att göra. Här bjuder Hanna´s Kitchen på ett läckert recept på rawfoodbollar med hallon och en touch av lakrits. Mixa, rulla och njut!

Rawfoodboll med smak av lakrits och hallon

– 200 gram medjooldadlar (eller vanliga dadlar)

– 50 gram havregryn

– 50 gram cashewnötter

– 20 gram riven kokos

– 10 gram kokosolja

– 7 gram lakritspulver

– havssalt efter smak

– frystorkade hallon till topping

Gör så här:

1. Mixa alla ingredienser till bollarna (förutom hallon).

2. Rulla till bollar. Smula de frystorkade hallonen till ett pulver och doppa/rulla bollarna.

3. Förvara kyl upp till en vecka eller frys in och plocka fram efter sug och behov.

Recept och foto: Hanna Sundell.

Följ gärna Hanna´s kitchen på Facebook och instagram @hannas.kitchen

Rawfoodbollar med hallon och lakrits
Skriv ut Pin
Inga betyg än

Rawfoodbollar med hallon och lakrits

Måltid Efterrätt, Frukost, Mellanmål
Tag rawfoodbollar, Rawfoodbollar med hallon
Specialkost Äggfritt, Glutenfritt, Laktosfritt, Paleo, Vegetariskt
KCAL/Portion 200-399
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg